Bådmagasinet udgiver et sommer e-magasin - perfekt til sommerens sejlture.

Gratis e-magasin - Ferie om bord

24-06-2016 15:35 Trine Søe
Kilde:
Vurderer artiklen
Del artiklen

Skolernes sommerferie starter i dag, og mange har ferieplaner for den kommende tid - her på redaktionen synes vi, at vi skal til at nyde den bedste tid på året - nemlig den tid hvor vi sejlere skal på vandet med familien.

Tilbage i foråret, hvor vi lancerede det gratis e-magasin "Alt om forårsklargøring", lovede vi jer læsere et e-magasin med fokus på sommertur. Med over 25 grader, solskin og bådene i vandet er tiden nu kommet. "Ferie om bord" er navnet på det e-magasin, du sidder med på skærmen nu.
Her får du blandt andet inspiration til sommerens sejlture, hvad du kan opleve hvor, og hvordan du gør sejlads med børn til en succesoplevelse for alle om bord.

Tid til fordybelse

Vi håber, at du vil nyde den kommende ferietid. Ferietid betyder også tid til fordybelse, og med e-magasinet "Ferie om bord" er du sikret maritimt læsestof til sejlturen. Er du på udgik efter mere maritimt læsestof til turen, så kan du, som abonnent på Bådmagasinet, hente alle vores magasiner seks år tilbage online. Her ligger over 75 blade og venter på dig.

God sommer og læselyst - og, sidst men ikke mindst, husk nu vesten til alle om bord.

Klik på nedenstående e-magasin forside, og du er i gang med at læse Bådmagasinets e-magasin "Ferie om bord".

ForsideFERIE v2

 

Udvalgte varer til vores abonnementer

135

Udvalgte artikler til salg - gratis for abonnenter under Mit Bådmagasin

140
Denne hjemmeside bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold
Jeg accepterer