Swan 112: 112 fods luksus

Swan 112: 112 fods luksus

Den italienskejede ”Anemos” er den første af finske Nautors luksuscruiser Swan 112 RS. Bådmagasinet har været med en tur på den fantastiske båd, hvor de 25 gæster ikke synede af meget.

Man kan snildt betragte Swan 112 RS som en beachbar eller en sejlende restaurant i luksusklassen. Under agterdækket hviler der en RIB med jetmotor og masser af vandlegetøj. Hækken er både bedding til gummibåden og en kæmpe badeplatform.

Swan 112 RS er tre gange så lang som en 37 fods familiecruiser, men så hører enhver lighed også op. Og dog. Når man ser bort fra tre køjepladser til besætningen, så har ”Anemos” kun seks faste køjepladser i tre kahytter, og det svarer meget godt til en 37 fods båd. Her er kahytterne bare usammenligneligt meget større.

Pris: 15 kroner / 3 sider. Kilde: Bådmagasinet 08/2011

15,00 kr.

Når betalingen er gennemført får du tilsendt en e-mail med et link til download af koden til det online-versionen af Bådmagasinet.

Bemærk venligst, at den elektroniske udgave af magasinet kræver Flash installeret på din computer. Har du ikke dette installeret, så kan du hente den seneste version hos Adobe her.

Denne hjemmeside bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold
Jeg accepterer