Det sociale er i højsædet ved ØRC.

Hvor mange får retten til de grønne bukser?

21-09-2012 16:30 Trine Søe21-09-2012 14:30 - Trine Søe
Kilde:
Vurderer artiklen
Del artiklen

Det bliver helt sikkert en anderledes kapsejlads, når dette års ØRC i morgen eftermiddag skal sejles i Øresund. Der er tilmeldt 47 både og 197 glade sejlere til ØRC, der sejles for tredje gang. Startområdet bliver placeret nordøst for Hellerup Havn. 

ØRC

Kort over startområdet for ØRC

Der bliver målgang i Malmø Havn. Hvilken rute, man vælger at sejle til Malmø, er op til ens fantasi og lyst, blot man er i mål inden klokken 19.00. Herefter vil der også være en storslået festmiddag.

Sjove påfund og vinkler

Der er løbende blevet lavet sjov på ØRCs Facebook side, hvor deltagerne beretter om forskellige påfund, de har gjort klar til morgendagens sejlads. Der går rygter om, at en af bådene er blevet udstyret med en lyserød spiler og går under navnet "Swingerklubben". Arrangørerne har også lagt op til en fotokonkurrence med følgende kategorier: Livet til søs, Gøgl på kajen, Godt sømandskab og Bedste udklædning - der er selvfølgelig præmier til vinderne.

Der er måske også plads til et par grin, når der muligvis skal fortælles jokes på VHF kanal 69. Der diskuteres ivrigt om dårlige jokes skal straffes med minuspoints.

De grønne bukser

Hvad er det med de der grønne bukser? De grønne bukser er en pendant til de røde bukser, som man vinder retten til at bære, når man krydser Atlanterhavet i båd.

bukser

Mon ikke der er et par stykker, der skal ud og købe grønne bukser til ØRCs festmiddag?

Personer der tidligere har deltaget eller fuldfører dette års ØRC, og derved har krydset det store hav til sveskerne, har ret til at bære grønne bukser i havnen og til ØRCs festmiddag. Så mon ikke der er nogle deltagere, der skal bruge fredag eftermiddag på at købe et par grønne bukser?

 

 

Udvalgte artikler til salg - gratis for abonnenter under Mit Bådmagasin

140
Denne hjemmeside bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold
Jeg accepterer