Bavaria 51 Cruiser: Nyt vellykket design og smartere aptering.

25-04-2015 13:00 Trine SøeKilde: Bådmagasinet 03-2015
Kilde:
Vurderer artiklen
Del artiklen

Det umiddelbare indtryk af den nye 50n fods Bavaria Cruiser 51 er, at båden i det ydre virker mere tidløst og elegant. Samtidig er apteringen forbedret så meget, at båden reelt er en ny båd og ikke blot en simpel faceliftet udgave af den velsejlende Cruiser 50.

Bavarias næststørste model er nærmest et komplet designmæssigt remake, som hele værftets nyeste Farr-designede cruisere. Hele båden er gennemgået med en tættekam af produktudviklere og erfarne sejlere hos Bavaria Yachtbau, der har optimeret og nytænkt en meget lang række af designdetaljer.

Den nye 51er fungerer lang bedre end forgængeren, og fremtræder på en gang mere moderne og samtidig mere tidløs uden modedesign. Bavaria har endda afstået fra at give 51eren en moderigtig knækshine agter.

Vi har sejlet Bavaria Cruiser 51 i Alicate i det vestligste Tyrkiet på en flot, men desværre også vindmæssigt flov dag med let til jævn vind og fladt vand. Det var en version med fire sovekabiner, hvor den ene er enkel mandskab eller gæste kabine placeret til bagbord i forkahytten med to etagekøjer. 

Hertil og ikke længere ...

Læs hele historien om ”Bavaria 51 Cruiser: Nyt vellykket design og smartere aptering. i Bådmagasinets marts udgave 2015.

Er du abonnent og logget ind, kan du læse hele artiklen under "Mit Bådmagasin - artikler for abonnenter". Er du ikke logget ind kan du gøre det her

Er du ikke abonnent på Bådmagasinet, men ønsker at være det kan du tegne et online årsabonnement for 399 kroner her. Du kan naturligvis også få leveret Bådmagasinet direkte i din postkasse, køb trykt abonnement her (der findes flere at vælge i mellem).

Begge abonnementstyper giver adgang til:
De 12 næste numre af Bådmagasinet online. (leveret direkte i din postkasse ved trykt abonnement). Hente Bådmagasinet til tablets (iPad eller Android) eller læs det direkte på PC skærmen

  • Låste artikler - kun for abonnenter.
  • Stort online arkiv med Bådmagasinet fra 2010 og fremefter (62 online blade).
  • Mulighed for at benytte shoppens specielle tilbud til abonnenter - spar op 65 % på udvalgte varer.

Ønsker du blot at købe denne ene artikel kan du også gøre det her på sitet:

Køb artiklen - "Bavaria 51 Cruiser: Nyt vellykket design og smartere aptering.". Køb artiklen og få den som PDF fil - lige til at læse med det samme.

Udvalgte varer til vores abonnementer

135

Udvalgte varer til vores abonnementer

135

Udvalgte artikler til salg - gratis for abonnenter under Mit Bådmagasin

140
Denne hjemmeside bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold
Jeg accepterer