Luffe 3.6 – en kommende klassiker?

30-07-2014 12:40 Søren ØverupBådmagasinet 07-2014 - Øyvind Bordal
Kilde:
Vurderer artiklen
Del artiklen

Hos Luffe starter man et andet sted, end man gør hos de store bådproducenter. Det handler ikke om hvad direktionen tror publikum vil have næste år. Det handler heller ikke om at være den billigste, eller om at stuve mest mulig plads ned i mindst mulig båd. Det handler om at bygge en rigtig fin båd. Det handler om at udtænke, udvikle og bygge den helt rigtige båd, at hele tiden udvikle nye ideer og forbedringer. At skabe et smukt, harmonisk, velbygget og velsejlende fartøj.

Et lille, passioneret værft

Vi tog ud på Kolding fjord en sen eftermiddag og aften, og resultatet blev en større magasinartikel, både om Luffe 3.6 og om den filosofi som ligger bag Luffe Yachts i Kolding. For Oluf Jørgensen var med på turen, og det er ham som er den drivende kraft bag det lille, men passionerede værft.

Lange linjer

"Båden er levende på roret uden at være nervøs, den er let at sejle uden at være kedelig, den er kraftfuld uden at være vild. Stabiliteten sparker hurtigt ind i vindpustene, og sørger for en fin acceleration. De forholdsvis lange, lige linjer i skroget betyder at der ikke er voldsomme reaktioner at vente i hård vind, og jeg tænker at en bedre shorthanded-båd må være svær at finde."

Hertil og ikke længere ...Vil du læse mere om den seneste model fra Luffe, skal du finde Bådmagasinets juli udgave som er på gaden til og med i dag - men på nettet 'for-ever' :-)

Er du abonnent og logget ind, kan du læse hele artiklen under "Mit Bådmagasin - artikler for abonnenter".

Er du ikke logget ind kan du gøre det her

Er du ikke abonnent på Bådmagasinet, men ønsker at være det kan du tegne et online årsabonnement for 399 kroner her. Du kan naturligvis også få leveret Bådmagasinet direkte i din postkasse, køb trykt abonnement her (der findes flere at vælge i mellem).

Begge abonnementstyper giver adgang til:

De 12 næste numre af Bådmagasinet online. (leveret direkte i din postkasse ved trykt abonnement).

Hente Bådmagasinet til tablets (iPad eller Android) eller læs det direkte på PC skærmen

Låste artikler - kun for abonnenter.

Stort online arkiv med Bådmagasinet fra 2010 og fremefter (53 online blade).

Mulighed for at benytte shoppens specielle tilbud til abonnenter - spar op 65 % på udvalgte varer.

Ønsker du blot at købe denne ene artikel kan du også gøre det her på sitet:

Køb artiklen - "Luffe 3.6 – en kommende klassiker?". Køb artiklen og få den som PDF fil - lige til at læse med det samme.

 

 

Udvalgte varer til vores abonnementer

135
Denne hjemmeside bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold
Jeg accepterer