Ny M-Tech VHF importør

07-12-2010 13:04 Hans Henrik07 Dec 2010 12:04 - Pressemeddelelse, Hellers
Kilde:
Vurderer artiklen
Del artiklen


Hellers har overtaget M-Tech importen efter tidligere impotør Aage Hempel, der afviklede deres aktiviteter i september. Efter Raymarine besluttede selv at have kontor i Danmark, valgte ledelsen i Aage Hempel at opsige deres øvrige agenturer, herunder også M-Tech importen. M-Tech har i en årrække været distribueret gennem samme store forhandlernet som Raymarines produkter.

Pony Electric Corporation blev etableret i 1973, og har siden specialiceret sig inden for radio komunikation, hovedsageligt marine VHF. Pony Electric Corporation har, som OEM leverandør for forskellige Amerikanske og Europæiske mærker som Kelvin Huges, Koden og Lowrance, oplevet en kraftig vækst og besluttede i 2003 at markedsføre deres eget brand: M Tech. Som Japansk produceret er M-Tech siden blevet kendt som et produkt, der på kvaliteten måler sig med langt mere kostbare mærker. Deres motto "Thirst For Quality" er også i dag medvirkende til at markederne, i hele verden, anerkender M-Tech for kvalitet til god pris.

Produkterne er målrettet både erhvervs og lystfartøjer og spænder over MT500 VHF modeller med og uden AIS indbygget til den robuste MT700, der kan tilsluttes eksternt håndsæt, hvilket er værdsat på fartøjer med mere end en styreplads.

"Fremover vil Hellers i samarbejde med deres samarbejdspartnere stå for salg og service i Danmark," fortæller Peter Mikkelsen fra Hellers, der glæder sig over deres nye samarbejde med M-Tech.
Denne hjemmeside bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold
Jeg accepterer