Bliv klogere på DH 2013 i Fredericia

21-02-2013 10:37 {created_by}21-02-2013 09:37 - Redaktionen
Kilde:
Vurderer artiklen
Del artiklen

Søndag den 24. februar kan du på Boat Show høre om, hvordan bådenes handikap beregnes, og hvad der er af ændringer i DH 2013. 2013 byder på ændringer af Dansk Handikap (DH), der bruges til kapsejlads i Danmark. Derfor inviterer Dansk Sejlunion de danske kapsejlere til møde med DH-eksperterne Kim Henriksen og Kasper Wedersøe fra teknisk udvalg.

De vil fortælle om:

• De vigtigste ændringer i DH 2013

• Opmåling, beregning af bådens data

• VPP beregningen, hvad VPP er og teorien bag beregningen

• Sømil tiderne og hvordan de bruges

• Websejler.dk og sidens funktion

Tid og sted

Bliv klogere og stil spørgsmål til de to eksperter den 24. februar kl. 14.00 i mødelokalet Den Grønne Gren på Boat Show 2013. Kig også forbi Dansk Sejlunions stand (A1012) til en kop kaffe og snak om alle de andre fordele Dansk Sejlunion giver dig som sejler.

Information om kapsejladslicens

Primo marts udsender Dansk Sejlunion information vedr. fornyelse af kapsejladslicens til kølbåde (målebreve og klassebeviser). For bådejere der er registreret med e-mail udsendes informationen til denne. For øvrige udsendes information med brevpost. Prisen for en kapsejladslicens for kølbåd (målebrev/klassebevis) i 2013 er 250 kr.

Har du ikke modtaget information om fornyelse af kapsejladslicens medio marts enten pr. e-mail eller med brevpost, så er dine oplysninger i Websejler ikke ajour. Evt. opdatering af e-mail eller af postadresse kan sendes pr. mail til websejler@sejlsport.dk - husk at angive bådens certifikatnummer.

Udvalgte varer til vores abonnementer

135
Denne hjemmeside bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold
Jeg accepterer