Virksomheden John Mast har netop modtaget Greve Erhvervspris. Foto: Hans-Jørgen Johansen.

John Mast tildelt Greve Erhvervspris

03-05-2012 12:32 Trine Søe03-05-2012 10:32 - Trine Søe
Kilde:
Vurderer artiklen
Del artiklen

Fremtidsforskningen peger på, at de virksomheder som er særligt gode til at overleve krisen i dag, er dem, som tør forny sig. Det er de virksomheder, som ikke lader sig begrænse af, hvad de gjorde i går, men som tør skabe værdi i morgen med noget, som de ikke ved, hvad er i dag. Det gamle skal dø, før det nye og det bedre kan komme til. Det handler ikke om, at vi skal have mere af det samme, men at vi skal være bedre til at gøre tingene på nye, visionære og anderledes måder. Sådan lød budskabet fra fremtidsforsker Anne Skare Nielsen, da erhvervslivet var samlet i byrådssalen til overrækkelsen af årets erhvervspris i Greve Kommune.

Gives til en engageret og visionær virksomhed

Baggrunden for at invitere en fremtidsforsker var, at årets erhvervspris 2011 skulle overrækkes fredag den 27. april 2012. Greve Erhvervspris overrækkes til en virksomhed, som har udmærket sig særligt i året der gik, både i forhold til visioner, ideer, vækst, økonomi og engagement i det lokale erhvervsliv. Prisen gik til John Mast A/S, som laver master og rigge til mange forskellige typer og størrelser både. Virksomheden står selv for alle dele af processen, lige fra idéudvikling til produktion.

Familieejet virksomhed

John Mast A/S er en familieejet virksomhed, hvor både grundlæggeren John Christensen og efterfølgeren Steen Christensen har en udpræget teknisk snilde og opfindsomhed, når det kommer til produktion af master og rigge, og den formår de at omsætte til nye løsninger i andre brancher. De har lavet operationslamper til medicinalbranchen og sågar tovværk til det nye elefanthus i København ZOO. I tråd med fremtidsforsker Anne Skare Nielsens ord, så lader de sig ikke begrænse af gamle måder at gøre tingene. De evner at tænke i nye og innovative veje, som rækker ud over den traditionelle opfattelse af, hvad man kan bruge aluminium og stålwirer til en båd til.

Erhvervslivet er vigtigt for en kommune

"Vi er stolte af at have en virksomhed som John Mast A/S boende i vores kommune. Det er en virksomhed, som mestrer at omsætte de gode ideer til handling, og som må siges at være en god ambassadør for Greve Kommune. Det private erhvervsliv er fundamentet for en sund kommune i fortsat udvikling, og vi vil gøre vores for at give vores lokale virksomheder de bedste vilkår. Derfor har vi også valgt at etablere vores nye ErhvervsCenter ved Greve Main, der bliver et godt og vigtigt fundament i serviceringen af vores virksomheder", sagde Borgmester Hans Barlach, som forestod overrækkelsen af årets erhvervspris.

Udvalgte varer til vores abonnementer

135

Udvalgte varer til vores abonnementer

135
Denne hjemmeside bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold
Jeg accepterer