fbpx

Rindom på seriøs medaljekurs

Inkluder i Newsletter: Ja

Det var en sprudlende, men også sulten og træt, Anne-Marie Rindom som vi talte med efter fredagens to suveræne sejladser, hvor lav risiko var nøgleordet. Jeg formår at holde hovedet koldt, og holde overblikket, det var en rigtig lækker dag, udtalte en storsmilende Rindom til Bådmagasinet.

Rindom har sejlet en virkelig stabil serie, kun slået ud af kurs, af den disk fra den Kroatiske sejler forleden.

Derfor virker det som en rigtig god taktik, at holde sig på afstand af mulige konflikter med andre både, blive i midten af banen, og så bare sejle med den gode speed som Rindom viser. Hele 10 point ned til den hollandske Bouwmeester sikrer Rindom en solid føring, inden de to sidste indledende sejladser i morgen lørdag, og skulle det lykkles at blive i top ti, vil en medalje stort set være sikker. Men omvendt, med en disk som fratrækker, og Rios lumske baner, så kan det altså gå galt endnu, og Anne-Marie Rindom vil da heller ikke taler om medaljer, jeg holder udelukkende fokus på næste sejlads.

Søsyg på vej ud

Fredagen startede med ganske svag vind i Rio, men sejlerne blev sendt på vandet. Laser og Laser Radial bådene skulle på Copacabana banen, den hvor Jonas Høgh i går havde oplevet bølger på 4-5 meter, og vind op til 15 meter i sekundet.

De gamle tunge dønninger stod der endnu, og på vej derud blev jeg faktisk søsyg, så ventetide skulle bruges fornuftigt, det var om at holde fuld fokus på at opretholde energiniveauet, og så få det rigtig ned i maven forklarede Rindom til Bådmagasinet.

Og heldigvis - da først sejladserne gik i gang var Rindom på toppen, og endnu et par solide og stabile placering sikrede den danske Radial sejler en komfortabel føring.

I dag lørdag sejles de to sidste sejladser i den indledende runde inden medal race, som afvikles mandag.

Link til de samlede resultater her




Seneste nyheder





Kort nyt

Podcast: Ny episode - hvorfor egentlig sejle?

Havne

Christiansø Havn skal igennem kæmpe renovering

Bådudstillinger

Ancora Yachtfestival – tre intense dage

Kort nyt

Krigsveteraner får hjælp til at komme ud at sejle 

Bådudstillinger

Boat Show i Fredericia for 30. gang

★ Artikel

★ Sejlads i det nye klima

Kort nyt

Tyveri lammer driften af historisk skib i Helsingør

Kapsejlads

Vegvisir Race Nyborg afvikler også eSejlsport finalen

Sejlsportsliga

Sailing Champions League: KAS var få point fra cuttet





Udvalgte artikler *