fbpx

Rindoms optur - Høghens nedtur, og en influenzaramt Anette Viborg

Inkluder i Newsletter: Ja

Et smadret sejl var årsagen til at Jonas Høgh Christensen måtte udgå af 4. sejlads, og dermed indkassere OL stævnets fratrækker. Det var beskeden fra DIFs presseattache Jacob Andersen som vi mødte i mix-zonen, hvor Jonas var forduftet da vi nåede frem.

Det må have været en produktionsfejl udtalte Jonas til Ritzau, og det er, så vidt vides, første gang i Jonas' karriere at han har ødelagt et sejl på den måde, og måtte udgå af den grund.

Jonas ligger efter dagens to sejladser, og fire sejladser sejlet i alt, på en samlet 6. plads, og skal Jonas' drømme om en medalje ved OL i Rio gå i opfyldelse, ja så er det slut med at lave placeringer nede i feltet.

Vi fik vekslet et par ord med dagens suveræne vinder Giles Scott, som naturligvis var yderst tilfreds med hans egen indsats i forhold til i går.

En første samt en andenplads bringer storfavoritten tilbage i front, efter Scott lagde ud med en 17. plads i går. ’Der var fri luft, og masser af den, og store bølger, super vejr for racing’ udtalte Giles Scott til det samlede pressekorps.

Rindom ’best of the day’

På Laser Radial banen skulle det blive spændende at følge Rindom, og om hun kunne rejse sig fra den disk, som hun måtte indkassere tirsdag aften.

Og det skal jeg lige love for Anne-Marie kunne.

Med en 3. og en 1. i dagens to sejladser, har Rindom i den grad sejlet sig tilbage i kampen om guldet, kun ét point fra den – måske lidt overraskende, førende Annalise Murphy fra Irland. I morgen kommer der også luft, men herefter skulle det blive sommer igen, og uden at fornærme Murphy, ja så er hun en ganske stor pige, som kan få sine udfordringer i den løje luft som der ventes senere på ugen, tilgengæld er kinesiske Lijia Xu jo ikke en kæmpe, så intet er afgjort.

Anette Viborg influenza ramt

Vi mødte den ene halvdel af Nacra-teamet Anette Viborg for en kommentar til dagens sejladser, og det var en noget overraskende influenza-ramt Anette vi talte med.

Allan og Anette lagde ud med en 8. efterfulgt af en 9. hvilket samlet placerer den danske duo som nummer 6, kun fire point fra bronzepladsen.

Vi måtte jo spørge. Efter en dag på vandet, på banen der ligger helt inde under land, og hvor vi klart oplevede meget store tryk-forskelle igen i dag, så var vi nysgerrige for at høre om Anettes opfattelse af baneområdet. Til det udtalte hun, det er såmænd ok, når man tænker på hvor lang en serie vi har - efter de 12 sejladser, så skal vi nok have fundet den rigtige vinder udtalte Anette til Bådmagasinet.

Der altså noget forskellig opfattelse af baneområdet på sejlerlandsholdet, når vi tænker tilbage på hvad Jonas Høgh mente om den bane. 

Anette skulle hurtigt hjem og pleje forkølelsen, som hun absolut ikke håbede udviklede sig yderligere, og på vores spørgsmål om hun havde feber svarede hun. Det håber jeg ikke ... god bedring herfra.

 




Seneste nyheder





Kapsejlads

Så skal Lillebælts 2Star Mester findes igen

Kort nyt

EU har netop stemt for en "Havets Parisaftale"

★ Artikel

★ Landstrøm: Ja, jord skal med om bord

Kort nyt

Tyv satte stjålne bådmotorer til salg på nettet

Kort nyt

De er der ikke endnu – men når de kommer...

Kort nyt

Flot donation øger sikkerheden i Roskilde

Kort nyt

Tun-feber i Helsingør – billetterne er revet væk

Kapsejlads

Anne-Marie Rindom skadet - misser Hyéres!





Udvalgte artikler *