Tidligere Jorden Rundt sejler Bo Hasseriis og tidligere 49'er sejler Søren Hansen guider de danske tv seer gennem OL sejladserne: Foto Per Heegaard

DR gir den gas

02-08-2012 13:30 Søren Øverup01-08-2012 08:16 - Søren Øverup, Weymouth
Kilde:
Vurderer artiklen
Del artiklen

Hvor er det fedt, når TV blænder op for vores sport, bare de gjorde det noget oftere, men indrømmet – det er svært at dække sejlsport. Det kræver en mængde udstyr, skal det gøres ordentlig skal op til flere film hold på vandet, og skal vi helt op og tale OL eller Tour de France niveau, ja så skal der jo også et par helikoptere i luften, så alt i alt kan man jo godt forstå, vi har lidt udfordringer på denne front!

DR gir den gas

Danmarks Radio dækker via et signal fra England, hvor det er ISAF, der bestemmer, hvad der lige dukker op på skærmen. I studiet hjemme i Danmark har DR så valgt at bruge en af deres – gennem mange år – fastansatte journalist Bo Hasseriis, som for sådan cirka små tyve år siden sejlede Jorden Rundt, og efterfølgende en masse stor-båds-sejlads. Bo har den tidligere 49'er sejler Søren Hansen med som ekspert, og sammen trækker de faktisk fine seertal.

Der sender sejlsport både på DR2 og DR1, og indtil videre har man kunne registrere mellem 200-450.000 seere. Ganske imponerende.

Udvalgte varer til vores abonnementer

135

Udvalgte varer til vores abonnementer

135
Denne hjemmeside bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold
Jeg accepterer