På billedet fra venstre: Anne-Marie Rindom (Laser Radial), Sebastian Fleischer (RS:X), Kristian Kjærgaard (træner, Finnjolle), Jonas Høgh-Christensen (Finnjolle), sportschef Thomas Jacobsen, Claus Olesen (Starbåd), Michael Hestbæk (Starbåd) og Thorbj

OL-sejlerne er taget til London

18-07-2012 09:00 Trine Søe18-07-2012 07:00 - Trine Søe
Kilde:
Vurderer artiklen
Del artiklen

Atleter fra hele verden sætter i disse dage kursen mod England for at være på plads, når ilden på Det Olympiske Stadion i London tændes fredag den 27. juli. Som første hold fra Danmark tog hovedparten af sejlerne af sted i går mandag. Nu handler det for sejlerne i første omgang om at finde sig til rette i den olympiske by i Weymouth og samtidig udnytte de sidste muligheder for at træne i OL-farvandet.

Hvornår starter sejladserne?

OL-sejladserne bliver skudt i gang legenes anden dag, den 29. juli 2012. Her skal Jonas Høgh-Christensen (Finnjolle), Michael Hestbæk/Claus Olesen (Starbåd) og Team Meldgaard (Matchrace) på vandet. Dagen efter, den 30. juli, begynder sejladserne for Allan Nørregaard/Peter Lang (49'er), Anne-Marie Rindom (Laser Radial) og Thorbjørn Schierup (Laser). Sebastian Fleischer (RS:X) skal på vandet første gang den 31. juli, og så går der et par dage, før Lene Sommer og Henriette Koch (470-jolle) som sidste danske båd skal i ilden den 3. august.

Bådmagasinet er selvfølgelig på plads i Weymouth, hvor vi bringer daglige nyheder, resultater og status fra OL.

Udvalgte varer til vores abonnementer

135

Udvalgte artikler til salg - gratis for abonnenter under Mit Bådmagasin

140
Denne hjemmeside bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold
Jeg accepterer