Jonas Warrer (tv) var til for-OL i Weymouth, og fik her gode råd af en anden Jonas - Høgh-Christensen. Warrer missede OL udtagelsen. Foto: Søren Øverup

Warrers sidste blog

06-05-2012 14:08 Søren Øverup06-05-2012 12:08 - Redaktionen / Jonas Warrer
Kilde:
Vurderer artiklen
Del artiklen

Jonas skriver:

OL udtagelsen er slut. Allan og Peter slog os i det sidste stævne i Hyeres og vinder derfor udtagelsen. Tillykke til dem, de sejlede en flot og stabil udtagelse.

Det er naturligvis en stor skuffelse. OL var vores overordnede målsætning og det vi har arbejdet frem mod igennem de seneste to år.

Jeg er samtidig stolt over vores kampagne, det niveau vi er nået op på og vores præstation i udtagelsessejladserne. Det har været en fornøjelse at arbejde sammen med Søren både på vand og på land. Hans professionelle indstilling og høje niveau har været upåklageligt hele vejen igennem.

Vi har naturligvis ikke sejlet fejlfrit igennem udtagelsen, men det er svært at klandre vores sejladsmæssige niveau efter vi vandt stævnet på Mallorca og lå til en 4. plads til VM.

Desværre så Toft en blafrende fok, eller bare en mulighed for at diskvalificere os og protesterede. Tofts Protest fra VM blev afgørende for udfaldet af udtagelsen.

Sådan er gamet. Situationen var tynd og et vigtigt argumentet fandt Toft selv på. Men ligesom fodboldspillere i professionel fodbold filmer sig til straffespark og udvisninger af modspillere udnyttede Toft muligheden og fik os diskvalificeret. Går den så går den – de havde ikke noget at tabe. Vi var på det forkerte sted på det forkerte tidspunkt.

Tak for to fede år med 49er sejlads og tak til de mange som har fuldt med. Vi skylder også en stor tak til de mennesker som har hjulpet os. Uden et godt netværk og sponsorer var vi ikke kommet op blandt verdens bedste 49er sejlere. Først og fremmest vil vi gerne takke TORM og Team Danmark for deres støtte til sejlerlandsholdet.

I en tid hvor sponsorerne ikke hænger på træerne skylder vi en stor tak til GRUNDFOS for deres støtte. Også tak for et fantastisk samarbejde og for at give os et lille indblik i en topprofessionel organisation. Respekt.

Vi vil også takke AUDI Gladsaxe og direktør Mads Iversen for at satse på sejlsport og holde os godt kørende, selvom vi kommer helt fra Jylland. Når jeg får råd til en Audi køber jeg den hos dig.

Vores træner Peter Hansen skal også have stor tak for mange gode råd, analyser og for at grine af vores latrinære humor.

Sidst men ikke mindst skylder vi stor tak til vores familie og kærester. Nu får vi endelig en masse tid til at være sammen med jer.

Jonas

Udvalgte artikler til salg - GRATIS for abonnenter under Mit Bådmagasin

140

Udvalgte varer til vores abonnementer

135
Denne hjemmeside bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold
Jeg accepterer