Lige nu vises artikel 1-20 af ialt 62 artikler | Næste side >>

100.000 kr. til Talent- og elitesejlsporten i Aarhus

Aarhus Kommunes "Elite Idræts Aarhus" forlænger aftale med Kraftcenter Aarhus, giver en økonomisk 'saltvandsindsprøjtning' og fornyer Elite Sports Akademi Aarhus

Gense OL sejladserne

Det var så bekendt ikke muligt at følge OLs sejladser via tracking. Et spørgsmål om rettigheder gjorde, at vi måtte nøjes med billeder og den grafik, der fulgte med TV-billederne. Nu er trackingdata blevet frigivet, så sejladserne kan genses.

Jonas Høgh-Christensen leder efter en fan

OL-sølvvinderen Jonas Høgh-Christensen leder efter en fan, der rejste til Weymouth for at heppe på ham under OL. Desværre kunne han desværre ikke få adgang til The Nothe, der var tilskuertribunen under de olympiske sejladser.

Goodbye Weymouth – dag 12

Sikke en afskedssalut. Bronze til 49'eren i går var vel nok en af de flotteste måder at afslutte 12 hektiske OL dage i Weymouth på. Jeg vender snuden hjemover, og takker af for denne gang.

Yes, 49’eren gjorde det

Det var en gyser af et Medal Race der fandt sted på Nothe banen i Weymouth, hvor den danske 49'er med sublimt kapsejlads overblik sejlede bronze medaljerne hjem. Allan og Peter tog alle de rigtige beslutninger. Fantastisk med hele to medaljer til dansk sejlsport.

Bronze til Danmark i eftermiddag?

OL - 49'eren med Allan Nørregaard og Peter Lang skal i aktion senere i eftermiddag, hvor der skal sejles det afgørende Medal Race. Følg sejladserne live via Bådmagasinets CoverItLive modul.

Good morning Weymouth – dag 11

Tempoet er faldet gevaldigt i Weymouth, efter de danske OL sejlere kun har to både tilbage i gamet, og når dagen er omme, vil det med stor sandsynlighed være helt slut. Lad os håbe vi slutter af med manér, en medalje ville jo være suverænt, og muligheden er der.

OL 49’er: Vi har en fordel i let vind

Dagen før den danske 49'er skal sejle om bronze medaljerne var der indkaldt til presse møde i TORM meeting point, her er et uddrag af dagens snak med Allan Nørregaard og Peter Lang.

Good morning Weymouth – dag 10

49'eren lever, og skal i morgen kæmpe om bronze. Match Race er nu definitivt ude af OL efter en omkamp om kvartfinalen, det tynder unægtelig ud i programmet her i Weymouth.

OL 49’er: På bronze kurs

En heldig dag på vandet sikrede Allan Nørregaard og Peter Lang et godt udgangspunkt for onsdagens Medal Race, men det er mega tæt, og hele fem hold kan vinde bronze. Link til den samlede resultatliste

Good morning Weymouth – dag 9

Sikke en dag vi oplevede i går. Sølv medaljen sikrede dansk sejlsport sin målsætning, og der var da også en super stemning, selvom det ærgerligt nok blev til sølv. Men tænk at have nået et punkt, hvor man ærgrer sig over det ikke blev guld, når vi taler Finn jolle – det kan vi takke Jonas Høgh for.

OL Sølv - Finn’ominalt

Jonas fik overrakt sin olympiske sølvmedalje tidligt på aftenen. Nyd et par dejlige fotos fra medalje ceremonien.

OL Medal Race: Så ond kan sport være

Det var naturligvis en noget skuffet men også fuldt afklaret Jonas Høgh jeg talte med ved dagens interview. Jonas har sejlet sit livs stævne, men desværre glippede OL guldet i Medal Race.

OL: Følg med live

Jeg er på pressebåd 3 ved læ mærke, vi følger dagens Medal Race hvor Jonas Høgh skal sejle om OL guld. Følg med på vores Cover It Live modul her på siden, eller hent app' til din smartphone.

Good morning Weymouth – dag 8

Dagen i dag behøver ikke den store gennemgang. Der sker naturligvis en del, også i Weymouth, men for mig handler det kun om én ting, at følge Finn jollerne og Jonas Høghs kamp om guldet. Den danske 470W med havari?

Jonas klar til Super Sunday

OL: Jonas Høgh og Dansk Sejlunion havde i dag indkaldt alle medier til et ekstraordinært pressemøde hvor vi kunne møde Jonas i meeting point. Mange var mødt op. De to danske TV stationer, og mindsanten om ikke BBC var på plads, sjældent når det handler om danske sejlere. Læs også kæmpe historie fra den internationalle Finn jolle klub. Alle har fokus på "super sunday"

Bo på Themsen under OL

Laver du en hurtig improviseret tur til London for at se OL, eller bare en hurtig shopping tur, har du en fantastisk mulighed for at bo charmerende anderledes, og så endda lige midt i London med udsigt til Tower Bridge.

Good morning Weymouth – dag 7

En uge er gået, og det er nu sikkert at sejlsport levere medaljen, med mindre Jonas Høgh glemmer, eller ikke gennemfører Medal Race, men det er der nok ikke stor sandsynlighed for :-) ... fredagen var en fantastisk dag. Sejlsporten kommer ikke tomhændet hjem.

Få OL-resultat overblikket her

OL: Alle de danske både ved OL har nu været på vandet. 470W med Henriette Koch og Lene Sommer kom i gang i dag. Den danske outsider kom pænt fra start. Blandede resultater i de øvrige klasser, med lidt for meget elevator-sejlads. Få overblikket her.

Ja, jeg har hørt fra Elvstrøm

OL: Det bliver én gyser når der søndag skal sejles det første Medal Race ved dette OL. Finn jollerne sejler på søndag kl. 14 (lokal tid) om guld sølv og bronze, og intet er afgjort. Jonas Høgh kan selv afgøre sin placering.

Lige nu vises artikel 1-20 af ialt 62 artikler | Næste side >> 

Tilmeld nyhedbrev

 

onlineabo

 

printabo

 
 
 

Udvalgte varer til vores abonnementer

 
 
 

dit link til bådbranchen

Danae Yacht
Topdanmark - Bådforsikring til fast lav pris
Schultz Sejlmageri