Lige nu vises artikel 1-20 af ialt 15231 artikler | Næste side >>

Se video fra Ishøj Flydende

Rigtig mange mennesker lagde vejen forbi Ishøj Havn denne lørdag for at besøge den flydende båudstilling. Se stemningsvideo.

Yngling og Trapezjolle DM sejles nu

Der sejles åbent Junior DM i Yngling og DM i Trapezjolle i Hellerup denne weekend. Flot vejr til gode sejladser.

Flot førstedag i Ishøj Havn

Stemning er god, udstillingsområdet er optimalt, der er smukke både i vandet og masser af nyt udstyr. Kig forbi Ishøj Havn i weekenden og få en på opleveren. Der er gratis adgang og parkering.

DTU satser på overlevelse i Ligaen

DTU sejlsport er det eneste universitet i Danmark der er repræsenteret i Sejlsportsligaen. I denne sæson sejler DTU med i 2. division, og målet er 'at overleve'

Artemis vil have revanche

Artemis fik læsterlige klø i England, hvor første act af The Louis Vuitton America's Cup World Series fandt sted tilbage i juli. Nu satser det svenske team på at gøre det bedre på hjemmebanen i Göteborg. Fredagens træning kostede dog en kæntring.

Ishøj Flydende er åben

De næste tre dage summer Ishøj Havn af liv. Stort set hele den maritime branche er samlet ved åretes flydende bådudstilling. Her fredag formiddag er udstillingen allerede godt besøgt

Begejstring over sejlads på skoleskemaet

I går var de første elever i Aarhus Kommune på vandet i forbindelse med den aftale, som kommunen indgik med blandt andet fem lokale sejlklubber og Dansk Sejlunion tidligere på året.

Fem danske drenge deltager i Opti VM

Joachim Achenbrenner er holdleder for de danske optimstsejlere, der deltager i VM, der sejles netop nu i Dziwnow, Polen.

Havne pristjek i Det Sydfynske Ø-hav

Hvor er det billigst og dyrest at overnatte i Det Sydfynske Ø-hav? Vi har foretaget et pristjek.

Sejlsports-ligagens højdepunkter på Eurosport

Gik du glip af sidste weekends opgør i Sejlsportsligaens 1. division, så kan de ses på Eurosport DK. Se programoversigten her.

Tracking med smartphone ved DM for BB 10 meter

Når starten til årets DM for BB 10 meter går i morgen torsdag på Køge Bugt, så kan de 15 deltagere følges på et nyt dansk trackingsystem.

Nyt blad på gaden

Vi bringer en test med 10 kikkerter i priskategorien under 2.000 kroner. Læs hvilke der klarer testen bedst i Bådmagasinets september udgave.

Køb bladet hvor du køber blade eller køb det her på sitet, og læs det online med det samme.

Som turist i din egen hovedstad

En god udflugt for sejlere fra Øresundsområdet her i sensommeren. Vi har netop været på en af vores utallige ture med Leda IV fra Skovshoved til Københavns Havn. Læs herlig reportage fra Philip Skafte Holm.

Optakt til 'AC' i Göteborg

I morgen går det løs. Stævnet  med det knap så mundrette navn 'THE LOUIS VUITTON AMERICA’S CUP WORLD SERIES' sejles ud for Göteborg torsdag til søndag. Mon Artemis kan rejse sig på hjemmebane?

ShipShape ny forhandler af Dufour og Rhea

De lækre franske sejlbåde fra Dufour Yachts og de flotte motorbåde fra Rhea har fået ny dansk forhandler beliggende på Rungsted Havn.

Mænd der ♥ kvinder vinder CB66 DM

Mænd der ♥ kvinder genvandt DM titlen i Faaborg. ***Se billeder fra sejladserne***

Skive Sejlklub indbyder til jollestævne

Spar Nord Cup, som stævnet hedder, er ligeledes Jysk Mesterskab for Zoom8 og Europa joller.

Brdr. Hovgaard og Henrik K. Larsen vandt i Bogense

Brødrene Hovgaard og Henrik Larsen levede op til favoritværdigheden, da Bogense Sejlklub afviklede VM udtagelsesstævne for H-både i weekenden.

Erik Venøbo sejler Danmark Rundt Inshore - alene

Kl. 18.11 mandag startede singlehandsejler Erik Venøbo, sejladsen "Danmark Rundt Inshore". Starten gik fra Bønnerup på Norddjursland, og Venøbo forventer at gennemføre sejladsen på seks døgn.

Sejlsportsligaen kommer på Eurosport

Sejlsportsligaen: Højdepunkter fra weekendens ligastævne i Faaborg bliver på fredag - og med senere genudsendelser - vist i en timelang reportage på Eurosports nye danske kanal, Eurosport DK.

Lige nu vises artikel 1-20 af ialt 15231 artikler | Næste side >>
 
 

Nyheder fra Sail-World.com

News Events
Sail-World
 
 
 

Find-os-paa-facebook 1

  

Tilmeld nyhedbrev

 

onlineabo

 

printabo

 
 
 

Udvalgte varer til vores abonnementer

 

 

dit link til bådbranchen

John Mast
Djurs Polstring Nyt til din båd.
DBC Marine