Lige nu vises artikel 1-20 af ialt 14073 artikler | Næste side >>

TORM Grandprix-vindere 2014 hædret

For 11. år i træk har TORM gjort det muligt at gennemføre junior- og ungdomsserien TORM Grandprix. Vinderne blev, traditionen tro, fejret ved en reception hos TORM

Kong Neptun om bord på Vestas Wind

Shame on You ! De unge sejlere ,som krydsede ækvator for første gang, blev straffet af Kong Neptun, som entrede Team Vestas Wind båden ved daggry, i går. ** Se video**

Hvilken rute skal VO65'erne vælge til Cape Town ?

Abu Dhabi var først rundt om Fernando de Nonoha, 6 sømil foran Brunel, som er 27 sømil foran Vestas, som endnu ikke har rundet. De tre både har skilt sig ud fra resten.

Der er andre end os der er begejstret

Sejlsportsligaen: For nøjagtig en uge siden blev verdens første Sailing Champions League sejlet. Eventen nåede alle 45 sejladser på tre dage, og der er kun rosende ord tilovers for arrangørerne – se super fed video, med interviews af udvalgte udenlandske sejlere. 

Hvordan straffer Kong Neptun sejlerne ?

Når ækvator krydses kommer Kong Neptun for at straffe sejlerne. Hvad venter der for Peter, Nicolai og Tom på Vestas Wind ? Hør også hvorfor de valgte den mere østlige kurs **Se video'er**

Pulsen er fundet i dansk sejlsport

'BAGSIDEN Revival': Den 9. november 2013 lukkede vi Bagsiden, da vi rundede nr. 100, under overskriften: "Normalitets-forbandelsen i dansk sejlsport" - her får du nummer 101, men vi beklager, der kommer ikke 100 nye ...

Kommunal vandskræk hæmmer sejlsport i skoleregi

Den tragiske ulykke på Præstø Fjord i 2011 har bevirket, at skoler og kommuner i dag tøver med at give elever adgang til vandsportsaktiviteter, herunder sejlsport. Men nervøsiteten er ubegrundet.

Kampen om værtsrollen

America's Cup: Arrangørerne af den 35. udgave skal snart træffe en afgørende beslutning om hvor den næste Cup skal sejls. To locations er tilbage i udvælgelsesproceduren - San Diego og Bermuda. Se her San Diego's bud på hvorfor valget skal falde på dem

Hvem vandt det ækvatoriale lotteri ?

VO65’erne har de seneste par dage været i det noget 'usikre' vindområde Doldrums, men nu er bådene ved at være igennem,  og nede i de sydøstlige ’trade winds’.

2 X Warrer fejrer japansk juniorklub

For 50 år siden blev sejladserne ved OL i Tokyo 1964 sejlet ved øen Enoshima i Tokyo-bugten. Dengang blev der bygget et stort olympisk sejlsportsanlæg og Enoshima Yacht Club blev stiftet. Jubilæet blev fejret med dansk deltagelse.

Ingen tvivl, kanalbeviset er et lovkrav

På baggrund af nogle ret så ophedede diskussioner, som har været ført i diverse Facebook grupper om CEVNI kanalbeviset, har Bådmagasinet talt med et par eksperter på området.

Dansk Sejl og Motor udvider i Brøndby Havn

Dansk Sejl og Motor har igennem mange år tilbudt vinteropbevaring for alle bådtyper. På grund af større og større tilgang har fi rmaet nu valgt, at opføre helt ny hal på 1500 kvm. beliggende i Brøndby havn. 

Dag 3 Highlights

Sailing Champions League: Den her tåler bestemt en genudsendelse. Se highlights fra dag 3, hvor Michael Hestbæk og hans team vinder Champions League her

Sejlunionens fremtidige finansiering

Idrættens andel af Lotto-midlerne falder drastisk. Dansk Sejlunions bestyrelse er gået i gang med at kigge på unionens finansieringsgrundlag.

Fem danske Opti-drenge klar til VM

Årets VM i Optimist afvikles i Argentina, og starter med sejladser onsdag. I dag mandag, har stævnet officiel åbning. Fem danske sejlere er klar – og hvad har isbåd sejlads lige med VM i opti at gøre? Få svaret fra pressemødet.

HS’ J/70’ere på overarbejde

Kval-stævnet til næste års Sejlsportsliga nærmer sig, og interessen for at træne op til stævnet er stor. Hellerup Sejlklubs to J/70'ere er udlejet ugen ud, til træningsivrige klubber.

Vi troede på det efter de første sejladser søndag morgen

Rorsmand Michael Hestbæk fortæller her om søndagens sejladser, hvor KDY holdet indhentede italienernes store point forspring og slog dem i den sidste og afgørende sejlads.

KDY VINDER CHAMPIONS LEAQUE

Sejladsen som afgjorde Champions Leaque er netop slut her søndag kl. 14.40, og KDY kunne træde øverst op på podiet som vinder af verdens første Champions Leaque i sejlsport. Et stærk comeback af Hestbæk og Co. sikrede KDY titlen 

Volvo Ocean Race er navigatørernes race

Det er sømil efter sømil, time efter time. Det kræver konstant koncentration og optimering, mange manøvrer, minimering af fejl. Se også video.

SAILING Champions League live fra kl. 11.45

I dag afgøres Sailing Champions League i København. Alle tre danske hold er i top ti og har mulighed for at ende i toppen. Se stort fotogalleri fra lørdagens sejladser her og - Følg Sejladserne live fra 11.45

Lige nu vises artikel 1-20 af ialt 14073 artikler | Næste side >>
 
 

 

 
 
 
 

Nyheder fra Sail-World.com

News Events
Sail-World
 
 


 

Tilmeld nyhedbrev

 

onlineabo

 

printabo

 
 
 
 

Udvalgte varer til vores abonnementer

 
 
 
 
 

dit link til bådbranchen

Gnisten Marine
	Leif Larsen Marine A/S - Vi søger brugte motorbåde, kabinebåde, speedbåde
Kaleche Smeden