Helly Hansen fortsætter med Skagen Race

02-12-2010 11:57 Hans Henrik02 Dec 2010 10:57 - Pressemeddelelse
Kilde:
Vurderer artiklen
Del artiklen

Foto: Morten Jensen/seilmagasinet.no.

Helly Hansen Skagen Race starter som sædvanligt i Kristi Himmelfartsferien – altså onsdag den 1. juni 2011. Sejladsen starter i Norge, men der er ingen regler om, at danske både ikke kan deltage på turen til Skagen.

"Skagen Race er en regatta, som stiller ekstra krav til sejlerne, da det kan være både koldt og vådt i Skagerrak tidligt på sommeren. Det passer godt til vores profil som førende leverandør af sejltøj", fortæller Karl-Einar V. Jensen fra Helly Hansen og fortsætter:

"Efter tre år med et særdeles godt samarbejde med den norske sejlklub Bærum Seilforening ser vi frem til at fortsætte samarbejdet og videreudvikle regattaen".

Skagen Race sejles næste år for 16. gang og er efterhånden blevet en traditionel sæsonåbner med op til 300 både til start i norske Åsgårdstrand. Regattaen har stor bredde fra professionelle og halvprofessionelle hold til vennegrupper og familesejlere – og tilbyder spændende natsejlads på havet og ikke mindst en social afslutning i Skagen.

"Helly Hansen har vist sig at være en seriøs og langsigtet samarbejdspartner – og vi får masser ud af samarbejdet", siger Vidar Utne fra Bærum Seilforening.

"I 2010 forsøgte vi os med forhåndstilmelding i Helly Hansen Brand Store i Oslo, og det var så vellykket – både for os som arrangør og for Helly Hansen - at vi fortsætter med det tilbud i 2011", slutter han.

Tilmeldingsinformation til Helly Hansen Skagen Race lægges ud på Bærum Seilforenings webside i begyndelsen af marts.

Udvalgte varer til vores abonnementer

135

Udvalgte varer til vores abonnementer

135
Denne hjemmeside bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold
Jeg accepterer