Her er det Allan Nørregaard og Peter Lang i aktion ved OL. Foto: Søren Øverup

Gense OL sejladserne

Det var så bekendt ikke muligt at følge OLs sejladser via tracking. Et spørgsmål om rettigheder gjorde, at vi måtte nøjes med billeder og den grafik, der fulgte med TV-billederne. Nu er trackingdata blevet frigivet, så sejladserne kan genses.

24-08-2012 07:00 - Trine Søe

OL støvet har lagt sig, og bådene samt de 380 sejlere fra 63 nationer er taget hjem fra Weymouth, men fans og andre interesserede kan nu genopleve al den spænding, der var ved OL sejladserne, igen ved genspille alle sejladser.

ISAF kæmpede forgæves sejlernes og ikke mindst publikums sag, så man kunne følge både via GPS tracking. Tracking ville have været en stor hjælp og ikke mindst gjort sejlsporten mere publikumsvenligt - især overfor det publikum, der ikke kender så meget til sejlsporten. Under OL måtte vi nøjes med TV billederne.

Gense sejladserne

OL er som bekendt slut, og nu har ISAF fået adgang til al trackingdata. Det betyder, at man kan genopleve alle OL-sejladser udfra det omfattende tracking data. Det vil sige, at man blandt andet kan opleve det vanvittige Medal Race i 49eren, hvor Danmark vandt bronze. Allan Nørregaard og Peter Lang fik en meget dårlig start, men kæmpede sig op igennem feltet. Det er også muligt at gense finnjolle sejladserne, hvor Jonas Høgh-Christen vandt sølv.

Du finder alle OL sejladserne som tracking her.

Har du mere lyst til at gense tv-billederne fra Weymouth findes de her.

Skriv en kommentar

Alle vores læsere kan frit deltage i debatten.
Husk at holde en god, sober tone.
Læs mere om vore retningslinier her >>
Captcha plugin for Joomla from Outsource Online
 

0 Kommentarer

  

Tilmeld nyhedbrev

 

onlineabo

 

printabo

 
 
 

Udvalgte varer til vores abonnementer

 
 
 

dit link til bådbranchen

Baadhuset
Vestfyn Autodele & Marinecenter
Herning Trailer- & Bådcenter - Hos os finder du alt på et sted!