Allan Nørregaard og Peter Lang ligger på en tredje plads inden onsdagens Medal Race. Foto: Søren Øverup

OL 49’er: På bronze kurs

En heldig dag på vandet sikrede Allan Nørregaard og Peter Lang et godt udgangspunkt for onsdagens Medal Race, men det er mega tæt, og hele fem hold kan vinde bronze. Link til den samlede resultatliste

06-08-2012 20:47 - Søren Øverup, Weymouth

Det var et par forkomne 49'er sejlere vi talte med i mixed zone tidligere på aftenen. De var våde og vinde kølig, men drengene havde smil på læben, og trods uheld og hul i båden, så rykkede de fra en syvende og frem til tredje pladsen. Endnu engang skal vi opleve et forrygende spændende Medal Race, denne gang på onsdag kl. 13.00 lokal tid.

Om dagens to sejladser, udtalte først Peter Lang:

"I den første sejlads har vi en kollision med de spanske sejlere inden start., og vi må tage en 720 graders straf. Vi kommer skidt fra start og ligger sidst ved bundmærket da sejladsen bliver skudt af, det var fedt og klart vores held, det er ikke nemt at slå sig fri når man først er nede i feltet. Men vi havde travlt - for vi fik et hul i vingen, og den skulle vi lige have fikset inden næste start."

– Og, hvordan oplevede I så omstarten?

"Jo, der får vi jo en super start, den start vi gerne ville have ved læ mærke, det var den berømte venstre side, og vi runder tre'er ved første topmærke, og ender også tre'er i mål – virkelig fedt".

Om anden sejlads siger Allan Nørregaard:

"Vi kom ikke så godt fra start, faktisk en lidt skidt start med kniven for struben, men vi kæmper os stille og roligt op og ender ni'er i mål. Vi ved godt det er helt tæt i toppen, vi er bedst med kniven for struben, lidt det samme som VM (de vandt bronze, red.) – så vi må prøve og lave det samme. Vi må være aggressive på linjen og få skabt os den plads der skal til", og fortsætter - 

"I Medal Race er der heldigvis så mange der kan vinde bronze, så det er bare ud og sejle det bedst vi har lært. Når situationen er som den nu er, så er vi faktisk glade for at guldet og sølvet er stukket, så ligger de ikke og sejler os ned. Vi skal "bare" ud og gi den gas",

Det nemmeste ville jo være at vinde Medal Race, så er bronzen sikret, men sådan er der nok også andre teams der tænker, men Allan og Peter er bedst under pres, det har de bevist før!

Bådbyggerne får lidt at se til i løbet af aftenen, men det burde kunne fikses hurtigt, ellers har vi en aftale at vi godt må låne den Kroatiske båd, grinte Allan inden de skulle ind og nyde et varmt bad.

Se den samlede resultatliste her

Skriv en kommentar

Alle vores læsere kan frit deltage i debatten.
Husk at holde en god, sober tone.
Læs mere om vore retningslinier her >>
Captcha plugin for Joomla from Outsource Online
 

2 Kommentarer

#1 - Sendt d. 08-06-2012 - Kl. 21:58 af Anders
Ku nogen forære Peter Lang en ordenlig sports BH...
#2 - Sendt d. 08-06-2012 - Kl. 22:33 af Martin H
Kan det være lovligt at vægtoptimere med silikone bryster :)
 

Julegave 330x275

 
 

300

 
 
  

onlineabo

 

printabo

 
 
 

Udvalgte varer til vores abonnementer

 
 
 

dit link til bådbranchen

Kolding Marinecenter - 1.300 kvm med bådudstyr
Kaleche Smeden
Leif Larsen Marine A/S - Vi søger brugte motorbåde, kabinebåde, speedbåde