Jonas er KLAR

Her på vej til presse centret var jeg lige et smut forbi meeting point, hvor en morgenfrisk Jonas Høgh sammen med de øvrige sejlere fik dagens vejr briefing.

02-08-2012 11:10 - Søren Øverup, Weymouth

Jonas havde en super dejlig hviledag, jeg fik slappet af – jeg var forbi ude på Nothe (det store område hvorfra man kan se Nothe Course, red.) og så fik vi os en dejlig frokost, herefter var det hjem og slappe med en god film og tidligt i seng, så jeg er mere klar end nogensinde, smilte Jonas med sit sædvanlige frække glimt i øjet.

Jeg tager selv på vandet om lidt, i en medie båd der vil været tæt på at synke. Alle vil til "South" hvor dagens Finn jolle sejladser afvikles. Det bliver en meget afgørende dag. Fortsætter Jonas sin "opvisning" tror jeg på han går hele vejen. Når dagen er overstået mangler der kun to sejladser + medal!

Jeg dækker alt hvad jeg kan ser på vores Cover It Live, men jeg ved også at banerne er så lange, og vi må ikke flytte os fra start området til topmærket, så topmærke rundingen bliver det næste jeg kan rapportere umiddelbart efter starten er gået :-(
  

Tilmeld nyhedbrev

 

onlineabo

 

printabo

 
 
 

Udvalgte varer til vores abonnementer

 
 
 

dit link til bådbranchen

Kaleche Smeden
Kjøller - Komfortudstyr til lystbåde
Limbo Både I/S