Alle ville tale med Jonas, efter dagens pragt præstatione. To første i to sejladser, sådan skal det gøres. Foto: Søren Øverup

OL: Den mest perfekte start

Jonas sikrede sig med to førstepladser, den mest perfekte start på OL. To helt fantastiske starter ved læ mærke, dannede grundlaget for to flotte sejre. Læs interview fra mix-zone - opdateret med Star resultater, samt fra dagens to sejladser i Match Race.

29-07-2012 18:41 - Søren Øverup, Weymouth

Der var ikke bare tale om to sejre, det lignede nærmest en magt demonstration af Jonas Høgh, da han sejlede to førstepladser hjem foran storfavoritten Ben Ainslie.

Ainslie sluttede to'er i begge sejladser men Jonas havde en margin som sjældent set, når Ainslie er med i feltet. Vi taler om en føring på over 50 meter i første sejlads, og i anden var de to så langt foran resten af feltet som sjældent set på dette niveau, stadig med stor afstand mellem Jonas og Ben Ainslie.

Jonas sejlede med autoritet

Det var med fartoverskud og enkelte gange hvor Jonas og Ben lå tæt, og Ben valgte at vende væk, sejlede Jonas bare videre hvilket skulle vise sig at være en rigtig beslutning. Næste gang de to mødtes var Jonas kommet længere foran...

IMG 6304

Meget tæt start på anden sejlads, endnu engang med Jonas ved læ mærke. Foto Søren Øverup

 

Alt i alt en fantastisk start for Jonas på OL, og på spørgsmålet om medaljer svarede Jonas:

"Det er alt for tidligt at begynde at tænke på det nu, der er rigtig lang vej hjem, men de resultater jeg har lavet i dag kan ingen tage fra mig" og fortsatte, "jeg har jo nok det store smil på nu og en times tid frem, herefter er det fuld fokus på de kommende dages sejladser"

Men du har slået Ben Ainslie i dagens to sejladser, han er vel stor favorit til guldet? "Ben er også kun et menneske, og ikke "unbeatable" hvilket Joans jo bestemt kan have ret i, når vi ser på dagens sejladser!

Jonas sluttede lige mix-zone interviewet af, overfor alverdens journalister med en stærk kommentar: "Selvom Ben skulle slå Paul Elvstøms rekord på fire guld medaljer, ja så ser jeg stadig Paul som den største sejler gennem tiderne", sådan!

Læs om Starbådens dag på vandet, samt Match Race, og interview med Team Meldgaard på næste sideSkriv en kommentar

Alle vores læsere kan frit deltage i debatten.
Husk at holde en god, sober tone.
Læs mere om vore retningslinier her >>
Captcha plugin for Joomla from Outsource Online
 

0 Kommentarer

 

Julegave 330x275

 
 

300

 
 
  

onlineabo

 

printabo

 
 
 

Udvalgte varer til vores abonnementer

 
 
 

dit link til bådbranchen

Gnisten Marine
Bluebay Marine
Marinelec.dk – Henning Wermuth / Marine Electronic