Donna Wood ligger ganske tæt ved Tower Bridge under hele OL. Du har mulighed for at bo om bord.

Bo på Themsen under OL

Laver du en hurtig improviseret tur til London for at se OL, eller bare en hurtig shopping tur, har du en fantastisk mulighed for at bo charmerende anderledes, og så endda lige midt i London med udsigt til Tower Bridge.

03-08-2012 12:20 - Redaktionen

Det gode skib Donna Wood ligger i London. Mange kender Donna Wood fra Nyhavn, hvor Jes Schmidt og hans kone Lene til daglig laver firma ture, udflugter og har skibet som en slags flydende hotel lige midt i København.

Her under OL har det taget farten over Nordsøen, og fået plads med udsigt lige hen til Tower Bridge som jo skifter lys, farver og udseende hver dag. Fra dækket kan man følge den travle trafik på Themsen, og nyde udsigten til netop Tower Bridge. De fine kahytter lejes ud til gæster der ønsker overnatning til en fornuftig pris, og der er i skrivende stund stadig ledige kahytter.

Ring til skipper på 32 96 90 16.

Donna Wood havde for øvrigt en forrygende tur over Nordsøen, med delfiner i stævnen og stjernehimmel som sjælden set, men den største oplevelse var da Donna Wood i rum sø mødte "Ostindiafaren" fra Gøteborg. Vi kippede med flaget og Jes inviterede naturligvis, kaptajnen på bajere, hvis han en dag kom forbi Nyhavn.

Nyd de fede foto fra turen på næste side:


  

Tilmeld nyhedbrev

 

onlineabo

 

printabo

 
 
 

Udvalgte varer til vores abonnementer

 
 
 

dit link til bådbranchen

Køge Boat Center
Kronborg Marine Bådsalg
Suzuki - Påhængsmotorer