Aarhus kommune smider VOR drømmene i havet

De lokale politikere bag budgetforliget i Aarhus Kommune kan ikke finde de penge der skal til for at sikre deltagelse blandt de byer der skal vælges som værtsby for Volvo Ocean Race i 2017/18 udgave!

08-10-2012 17:46 - Søren ØverupKilde: Jyllands Posten Aarhus

 

Hvor er det hamrende  uambitiøs politik fra byrådets side, mener Claus Bech, direktør i Aarhus City Forening. Det er brand ærgerligt. Byrådet taler gang på gang om de høje ambitioner, Aarhus har, og derfor er det dumt at opgive en oplagt mulighed for at brande byen, og skabe en så stor meromsætning blandt de forretningsdrivende,« siger Claus Bech. til JP-Aarhus.

For stor risiko

Men Volvo Ocean Races angivne prisskilt - sammenlagt med en frygt for manglende sponsorstøtte, var blandt hovedårsagen til det negative udfald på beslutningen blandt partierne bag budgetforliget.

»Set i lyset af den økonomiske situation, som er den værste i vores generation, er det budgetforligspartiernes vurdering, at en udgift på op mod 32. mio. kr. er forbundet med en for stor risiko på det nuværende sponsormarked,« lyder det i en fælles udtalelse til JP Aarhus fra borgmester Jacob Bundsgaard (S) og kulturrådmand Marc Perera Christensen (K).

Både borgmesteren og rådmanden slår dog fast, at drømmen om at få Volvo Ocean Race til byen på et senere tidspunkt fortsat lever.

Vi har her til aften forsøgt at få en kommentar fra Sailing Aarhus direktøren Thomas Capitani Nielsen, desværre uden held.

Kilde: Jyllands Posten Aarhus

Skriv en kommentar

Alle vores læsere kan frit deltage i debatten.
Husk at holde en god, sober tone.
Læs mere om vore retningslinier her >>
Captcha plugin for Joomla from Outsource Online
 

2 Kommentarer

#1 - Sendt d. 10-09-2012 - Kl. 10:34 af Gøg og Gokke
Kors hvor er det typisk for danske politikere de tør inengeting, de er slappe og vil ikke tage chancer for en mulighed.
"Vi kan bare melde os en anden gang" J a den er go med jer, når i først een gang har meldt jer og så alligevel ikke vil være med at lege med de store drenge i klassen.

Føj man græmmes over de danske tøse politikere.
#2 - Sendt d. 10-17-2012 - Kl. 11:11 af Anne Hansen
Det er latterligt, at Aarhus kommune giver så let op. Tænk hvad det kunne betyde for byen og sejlsporten. Det er til grin, når der postes så mange penge i nyttesløse projekter. Jeg er sgu lettere flov over min kommune...

Anne
 

Julegave 330x275

 
 

300

 
 
  

onlineabo

 

printabo

 
 
 

Udvalgte varer til vores abonnementer

 
 
 

dit link til bådbranchen

Bojsen Møller Sails
Hals Bådcenter
Vestfyn Autodele & Marinecenter