Abu Dhabi reparerer overgang mellem køl og skrog - en skade som kostede ca. 10 % performance på sidste etape. Foto: Ian Roman/Volvo Ocean Race

Volvo Ocean Race: Afdansningsbal i Galway

Der genstår et Inport Race, en premieuddeling og en fest. Så er det forbi. Galway er sejlernes favorit-stopover, og publikum vælter ind i Race Village. Bådmagasinet vinker farvel fra første parket.

05-07-2012 11:19 - Øyvind Bordal

Ni måneder - det er lige så lang tid som det tager at lave et barn. Og som Knut Frostad plejer at sige i sine præsentationstaler: Bagefter lover man sig selv aldrig at gøre det igen. Men både professionelle sejlere og fødende kvinder vender tilbage, lige så snart de har glemt alle trængslerne. Og i begge tilfælde går det forbavsende stærkt. Allerede i november 2014 går det løs igen med Volvo Ocean Race, med minimum otte nye 65 fods One Design både. Et skandinavisk hold er en realistisk mulighed - det vender vi tilbage til....

Natligt publikum

Bådmagasinet har fulgt Volvo Ocean Race 2011-12 lige fra starten i Alicante til mål i Galway, og selv om vinderen er fundet, er der stadig et Inport Race og en hel del point at slås om. Alle hold vil afslutte hæderligt, og lørdagens Inport Race i Galway vil blive et kæmpemæssigt show. Irerne elsker Volvo Ocean Race, man regner med at ca. 20.000 mennesker var på vandet og i havnen da bådene kom i mål natten mellem mandag og tirsdag. De stod altså op om natten, i dårligt vejr, for at se bådene komme i mål!

Stor artikel i bladet

Den slags publikum finder man ikke mange steder. Vi tager til Galway for at følge racet til dørs, så følg med her på baadmagasinet.dk i weekenden. I vores næste udgave af det trykte magasin, som udkommer sidst på måneden, går vi bagom Volvo Ocean Race og opsummerer - blandt andet med en analyse af alle seks hold, leveret af vores ekspertkommentator Bouwe Bekking.

Skriv en kommentar

Alle vores læsere kan frit deltage i debatten.
Husk at holde en god, sober tone.
Læs mere om vore retningslinier her >>
Captcha plugin for Joomla from Outsource Online
 

0 Kommentarer

  

Tilmeld nyhedbrev

 

onlineabo

 

printabo

 
 
 

Udvalgte varer til vores abonnementer

 
 
 

dit link til bådbranchen

X-Yacht
Marinelec.dk – Henning Wermuth / Marine Electronic
DBC Marine