Spændingen stiger i VOR. Groupama vinder - Telefonica fejler ...

VOR: Trætte sejlere, men klar til inport race i Brasilien

Puma og Telefonica er dog nok de mest udhvilede af de fem teams der her kl. 19 dansk tid, sejler inport race i Itajai Brasilien. Fem teams klar til start. ***OPDATERET KL. 22.45 - SE VIDEO***

21-04-2012 16:18 - Søren Øverup

Efter en forfærdelig femte etape fra Auckland til Itajai i Brasilien (rundt om Kap Horn, red.) hvor hele feltet blev splittet i atomer, skal VOR flåden igen sejle inport race. Der bliver helt sikkert hård kamp om pladserne, da de fire første både alle stadig kan vinde samlet.

Der sejles jo stadig om masser af point. Seks for en sejr i inport og 30,25,20 osv. for en etape sejr, og med en stilling hvor der kun er 34 point mellem fjerde pladsen med Puma og Telefonica på første, ja så kan alt ske endnu.

Team Sanya med Martin Kirketerp om bord nåede ikke til start i Brasilien. Båden er på vej (om bord på fragtskib) til Miami, så de ventes klar til syvende etape.

Her lørdag middag lokal tid (kl. 19. dansk tid, red.) er der lovet meget regn i området, og med skiftende vind kan alt ske, det så vi jo ved forrige inport race ud for Kina, hvor der blev vendt op og ned på det hele, på sidste løber mod mål.

Samlet stilling:

1 Team Telefónica 147

2 Groupama Sailing Team 127

3 CAMPER med Emirates Team New Zealand 119

4 PUMA Ocean Racing ved BERG 113

5 Abu Dhabi Ocean Racing 55

6 Team Sanya 25
  

Tilmeld nyhedbrev

 

onlineabo

 

printabo

 
 
 

Udvalgte varer til vores abonnementer

 
 
 

dit link til bådbranchen

Bøge´s Trailer & Både - M-CENTERET i centrum af Danmark
Kronborg Marine Bådsalg
Princess Danmark