Fjertliggende turområder ligger indenfor rækkevidde med en trailer. Foto: Per Thorshøj

Kør båden til fremmede turområder

Med båden på trailer ligger alle europæiske farvande indenfor rækkevidde. Lone og Per Thorshøj fortæller her, hvor de er begejstrede for trailersejlads.

22-08-2012 07:00 - Trine Søe

Både med fast køl kan sagtens trailes. Det giver nye muligheder for at sejle i andre farvande end de hjemmelige. Per og Lone Thorshøj har trailet deres Granada siden 1997.

"Vi kan godt lide at komme langt væk på sommerturen, og vi var samtidig trætte af de lange sejlture op til eksempelvis den svenske Skærgård. Det er dødssygt at sidde i en lille båd der, der næsten ikke kan lokkes over 5 knob, og se på Kullen i time efter time. Så er det mere praktisk at tage de lange stræk med bil", fortæller Per Thorshøj.

trailer 05

Parret har været mange steder henne med trailer og båd, her er de ved den svenske skærgård

Læs mere om hvorfor Lone og Per Thorshøj er begejstrede for trailersejlads og om deres erfaringer i det Bådmagasinet, der er på gaden nu.

Køb artiklen - Læs artiklen "Kør båden til fremmede turområder". Køb artiklen og få den som PDF fil - lige til at læse med det samme.

Køb online udgave - Du kan læse Bådmagasinet, hvorfra i verden du har lyst, det eneste det kræver er en computer og en internetforbindelse.

Køb iPad magasin - Læs Bådmagasinet på din iPad. iPad magasinet downloades som pdf, der kan gemmes i iBooks app'en på din iPad.

Er du abonnent, logger du naturligvis bare ind her og læser artiklen, hvis ikke du lige har dit Bådmagasinet ved hånden.

Skriv en kommentar

Alle vores læsere kan frit deltage i debatten.
Husk at holde en god, sober tone.
Læs mere om vore retningslinier her >>
Captcha plugin for Joomla from Outsource Online
 

0 Kommentarer

  

Tilmeld nyhedbrev

 

onlineabo

 

printabo

 
 
 

Udvalgte varer til vores abonnementer

 
 
 

dit link til bådbranchen

Bluebay marine
ShipShape
Kronborg Marine Bådsalg