Podiefoto fra venstre: Christian Justesen (3), Brian Røgild ( 2), Sebastian Kornum (1), og Nikolaj Kruppa (4).

De unge surfere sejrede

Formula Windsurf DM - det var de to unge Skive-sejlere, Sebastian Kornum og Christian Justesen, der trak det længste strå i kampen om det danske Formula Windsurfing mesterskab, som blev afviklet med i alt otte sejladser under Harboe Cup i Skælskør.

03-10-2012 15:45 - Trine Søe

Sebastian Kornum tog overalt-sejren foran rutinerede Brian Røgild og sikrede sig samtidig den kombinerede DM-titel for racing-disciplinerne Slalom og Formula. Christian Justesen, der stadig har et år i juniorrækkerne, vandt juniorklassen og sluttede på en fornem tredjeplads overalt. Dermed henviste han sidste års nordiske mester i seniorrrækkerne, Nikolaj Kruppa, til fjerdepladsen, og understregede sit store talent som kapsejler.

FW i Skive 29  aug 110-2

Sebastian Kornum i aktion

Kamp om pladserne i toppen

DM-stævnet var generelt en kamp mellem de fire bedste, der stævnet igennem skiftede føring adskillige gange - men med tre førstepladser ud af fire mulige på stævnets anden dag, var det Sebastian Kornum, der løb af med sejren - ligesom han har gjort det mange gange før i årets løb.

Om der virkelig er tale om et magtskifte mellem ung og rutineret i dansk windsurfing vil vise sig, når den danske windsurfing-elite samles i Køge næste weekend for at afslutte den danske ranglisteturnering.

Skriv en kommentar

Alle vores læsere kan frit deltage i debatten.
Husk at holde en god, sober tone.
Læs mere om vore retningslinier her >>
Captcha plugin for Joomla from Outsource Online
 

0 Kommentarer

 

Julegave 330x275

 
 

300

 
 
  

onlineabo

 

printabo

 
 
 

Udvalgte varer til vores abonnementer

 
 
 

dit link til bådbranchen

Hellers
Siim Båd og Motor A/S - Danmarks største bådcenter!
X-Yacht