Sebastian Kornum sejler om en god uges tid senior-EM på den tyske ø Sylt. Foto: Jan Nielsen

Juniorverdens-mester satte seniorerne på plads

Skive-surferen Sebastian Kornum henviste de danske seniorer til sekundære placeringer, da årets første Formula rangslistestævne blev afviklet i Nivå.

05-05-2012 07:22 - Redaktionen

Med placeringerne 3 – 1 – 1 var det kun den tidligere verdens-etter Jesper Vesterstrøm, der kom tæt på den unge komet, som efter at have vundet ungdoms-VM i september 2011, for første gang stillede op som senior. På tredjepladsen fulgte Nikolaj Kruppa, mens Brian Røgild og tyske Vincent Langer blev henholdsvis 4 og 5.

Selv var Sebastian ikke synderligt imponeret: "Jeg er naturligvis glad for sejren, fordi der altid er ekstra fokus på årets første ranglistestævne, og fordi sejren viser at jeg har forberedt mig rigtigt gennem vinteren, men om jeg er junior eller senior tænker jeg nu ikke over.

Min første ranglistesejr over seniorerne tog jeg da jeg var 16 år, så det er ikke helt nyt at slå dem. Men det specielt positive for mig i forbindelse med Nivå-stævnet var min boardspeed, som nu er på højde med de bedste seniorers. Jeg laver gode starter og disponerer sikkert på banen, men når farten samtidig er i top også, så begynder det at ligne noget" – siger det 19-årige surftalent, der om en god uges tid stiller op i senior-EM på den tyske ø Sylt.

Skriv en kommentar

Alle vores læsere kan frit deltage i debatten.
Husk at holde en god, sober tone.
Læs mere om vore retningslinier her >>
Captcha plugin for Joomla from Outsource Online
 

0 Kommentarer

  

Tilmeld nyhedbrev

 

onlineabo

 

printabo

 
 
 

Udvalgte varer til vores abonnementer

 
 
 

dit link til bådbranchen

Aalborg Yachtbureau
Firetrace - Effektiv og Økonomisk Brandsikring
Gori Propeller