Virksomheden John Mast har netop modtaget Greve Erhvervspris. Foto: Hans-Jørgen Johansen.

John Mast tildelt Greve Erhvervspris

Virksomheden John Mast A/S har fået overrakt Greve Erhvervspris. Ved overrækkelsen af Greve Erhvervspris gav fremtidsforsker Anne Skare Nielsen sit bud på, hvad der gør en virksomhed til en succes i dag. Virksomheden John Mast A/S fik overrakt årets pris for at være et bud på en sådan succesfuld virksomhed.

03-05-2012 10:32 - Trine Søe

Fremtidsforskningen peger på, at de virksomheder som er særligt gode til at overleve krisen i dag, er dem, som tør forny sig. Det er de virksomheder, som ikke lader sig begrænse af, hvad de gjorde i går, men som tør skabe værdi i morgen med noget, som de ikke ved, hvad er i dag. Det gamle skal dø, før det nye og det bedre kan komme til. Det handler ikke om, at vi skal have mere af det samme, men at vi skal være bedre til at gøre tingene på nye, visionære og anderledes måder. Sådan lød budskabet fra fremtidsforsker Anne Skare Nielsen, da erhvervslivet var samlet i byrådssalen til overrækkelsen af årets erhvervspris i Greve Kommune.

Gives til en engageret og visionær virksomhed

Baggrunden for at invitere en fremtidsforsker var, at årets erhvervspris 2011 skulle overrækkes fredag den 27. april 2012. Greve Erhvervspris overrækkes til en virksomhed, som har udmærket sig særligt i året der gik, både i forhold til visioner, ideer, vækst, økonomi og engagement i det lokale erhvervsliv. Prisen gik til John Mast A/S, som laver master og rigge til mange forskellige typer og størrelser både. Virksomheden står selv for alle dele af processen, lige fra idéudvikling til produktion.

Familieejet virksomhed

John Mast A/S er en familieejet virksomhed, hvor både grundlæggeren John Christensen og efterfølgeren Steen Christensen har en udpræget teknisk snilde og opfindsomhed, når det kommer til produktion af master og rigge, og den formår de at omsætte til nye løsninger i andre brancher. De har lavet operationslamper til medicinalbranchen og sågar tovværk til det nye elefanthus i København ZOO. I tråd med fremtidsforsker Anne Skare Nielsens ord, så lader de sig ikke begrænse af gamle måder at gøre tingene. De evner at tænke i nye og innovative veje, som rækker ud over den traditionelle opfattelse af, hvad man kan bruge aluminium og stålwirer til en båd til.

Erhvervslivet er vigtigt for en kommune

"Vi er stolte af at have en virksomhed som John Mast A/S boende i vores kommune. Det er en virksomhed, som mestrer at omsætte de gode ideer til handling, og som må siges at være en god ambassadør for Greve Kommune. Det private erhvervsliv er fundamentet for en sund kommune i fortsat udvikling, og vi vil gøre vores for at give vores lokale virksomheder de bedste vilkår. Derfor har vi også valgt at etablere vores nye ErhvervsCenter ved Greve Main, der bliver et godt og vigtigt fundament i serviceringen af vores virksomheder", sagde Borgmester Hans Barlach, som forestod overrækkelsen af årets erhvervspris.

Skriv en kommentar

Alle vores læsere kan frit deltage i debatten.
Husk at holde en god, sober tone.
Læs mere om vore retningslinier her >>
Captcha plugin for Joomla from Outsource Online
 

0 Kommentarer

  

Tilmeld nyhedbrev

 

onlineabo

 

printabo

 
 
 

Udvalgte varer til vores abonnementer

 
 
 

dit link til bådbranchen

Limbo Både I/S
Leif Larsen Marine A/S - Vi søger brugte motorbåde, kabinebåde, speedbåde
Green Sails