Når Jonas plejer at knækket noget er det som regel rorpinds forlængeren, der også røg en tur under for-OL. Men i denne uge var det sin bedst OL mast. Foto: Søren Øverup

Jonas Høgh Christensen knækker OL masten

OL - Jonas Høgh-Christensen har fået uventet problemer, da hans ynglingsmast er knækket under træning i Weymouth, England. Jonas har dog allerede fået bestilt en ny mast, men det er ikke optimalt i forhold til, at OL starter om otte dage.

21-07-2012 12:00 - Trine Søe

De fleste danske sejlere er ankommet til Weymouth i Sydengland, hvor de skal dyste i de olympiske sejlsportsdiscipliner. Finn jollesejleren Jonas Høgh-Christensen, der skal sejle de første OL sejladser på næste søndag, har trænet for at blive hel klar. Desværre var Jonas ude for et uheld, idet hans kulfibermast knækkede under en træning.

Jonas beskriver det således: "UHELD. OL-masten er knækket under dagens træning. Trist og frustrerende! Der udtænkes alternativer og løsninger natten igennem!"

Masten kan ikke reddes

Masten, der kun er omkring halvanden måned gammel, knækkede under en træningssejlads, hvor det blæste en 12-14 knob, men meget kraftigere vindstød. Knækket er lige over bommen, og masten står ikke til at redde. Det betyder, at Jonas, i samarbejde med sin træner Kristian Kjærgaard, har haft travlt med at få bestilt en ny mast og sejl.

Indtil Jonas får sin nye mast, sejler han rundt med sin reservemast. Masten, er i følge Jonas, dog ikke en uheldsmast, idet han har vundet VM i 2009 med den. Men situation er langt fra optimal, men OL lige om hjørnet.

Skriv en kommentar

Alle vores læsere kan frit deltage i debatten.
Husk at holde en god, sober tone.
Læs mere om vore retningslinier her >>
Captcha plugin for Joomla from Outsource Online
 

4 Kommentarer

#1 - Sendt d. 07-21-2012 - Kl. 12:31 af af
det var da godt det var nu og ikke om 10 dage :-)
#2 - Sendt d. 07-21-2012 - Kl. 13:29 af Birger
Anonyme indlæg slettes
  

Tilmeld nyhedbrev

 

onlineabo

 

printabo

 
 
 

Udvalgte varer til vores abonnementer

 
 
 

dit link til bådbranchen

Siim Båd og Motor A/S - Danmarks største bådcenter!
Suzuki - Påhængsmotorer
Gransegel