Den nye Bavaria Vision 42 kommer til efteråret. Foto: Design Unlimited

Den første skitse af Bavaria Vision 42

Det første billede af Bavaria Vision 42 er sluppet ud. Umiddelbart ser det ud til, at Bavaria 42 Vision bliver en nedskaleret version af Bavaria Vision 46.

13-06-2012 14:30 - Trine Søe

Den nye model har samme cockpitløsningen som storesøsteren Bavaria Vision 46, der er kendetegnet med den asymmetriske nedgangsluge. Noget som både give nye muligheder og begrænsninger i indretningen under dæk.

Endnu er der ikke sluppet billeder ud af indretningen under dæk, men Bavaria Vision 46 har som standard kun to kahytter. Det vil Bavaria Vision 42 højst sandsynlig også få.

Kan udstyres med Dock- & Trim Control

Bavaria Vision 42 kan udstyres med Bavarias nye havnemanøvreringssystem, Dock Control. Dock Control er udviklet af Bavaria sammen med Garmin. Det betyder man med hjælp fra Dock Control, kan manøvrere båden med et joystick. Hvis man drejer på joysticket, kan båden snurre rundt om sin egen akse. Vipper man joysticket til siden, sejler båden sidelæns. Alt sammen meget intuitivt, og det gør det nemt at lægge til.

Båden kan også leveres med Trim Control, der gør, at du kan stagvende uproblematisk med forsejlet, kun ved at trykke på en knap. Systemet sørge både for at slække og efterfølgende hive skødet hjem.

Bavaria Vision 42 vil efter planen blive præsenteret på efterårets bådmesser.

Skriv en kommentar

Alle vores læsere kan frit deltage i debatten.
Husk at holde en god, sober tone.
Læs mere om vore retningslinier her >>
Captcha plugin for Joomla from Outsource Online
 

0 Kommentarer

 

Julegave 330x275

 
 

300

 
 
  

onlineabo

 

printabo

 
 
 

Udvalgte varer til vores abonnementer

 
 
 

dit link til bådbranchen

Schultz Sejlmageri
Suzuki - Påhængsmotorer
Bluebay Marine