Benjamin Götke slapper af på vej over Atlanten – det kræver sin mand/kvinde at krydse andedammen.

ARC – historier fra dækket

ARC er manges drøm – men hvordan er det egentlig at gøre det? I Bådmagasinet kan du mærke smagen af det store eventyr...

07-02-2012 11:00

Benjamin Götke på 19 år sagde sit job op og rejste til Las Palmas for at sejle ARC. I en stor artikel i Bådmagasinet kan du læse hans personlige beretning, suppleret med et interview med Mads Christensen fra North Sails, som sejlede med på en anden båd. Her en smagebid fra Benjamins logbog:

Delfiner!
"Pludselig hører jeg et prust og en selvlysende torpedo farer forbi båden i en uhyggelig fart. PRUUUST! Der kom den igen. Jeg tager lygten og lyser ned i vandet. Jeg er sikker på at det selvlysende skyldes morilden, men hvad får morilden til at lyse?

Så ser jeg det. Delfinerne farer rundt om stævnen og leger med hinanden. Måske er de på jagt efter flyvefisk i nattens mulm og mørke."

ARC sejles hvert år, med start sidst i november måned. Sejladsen starter i Las Palmas, Gran Canaria og slutter i St. Lucia, Karibien. De knapt 3.000 sømil i åbent hav tilbagelægges normalt på knapt tre uger – men der er store variationer.

Det seneste nummer kan findes på gaden nu, som online- eller iPad-magasin her på siden.

Abonnenter kan også læse artiklen i vores artikelarkiv i dag – et webabonnement fås lige nu til intropris på 149 kr. for 12 måneder. Læs mere om abonnementsmulighederne her.

Skriv en kommentar

Alle vores læsere kan frit deltage i debatten.
Husk at holde en god, sober tone.
Læs mere om vore retningslinier her >>
Captcha plugin for Joomla from Outsource Online
 

0 Kommentarer

  

Tilmeld nyhedbrev

 

onlineabo

 

printabo

 
 
 

Udvalgte varer til vores abonnementer

 
 
 

dit link til bådbranchen

Sunway Seatravel
Pantaenius Lystfartøjsforsikring
Vestfyn Autodele & Marinecenter