Vi havde flere gange besøg af hvaler og delfiner, fantastiske oplevelser følelsen af at være tæt på naturen bliver ikke større..., fortæller Allan Borch Madsen, der også fangede dem på video.

ARC: fantastiske billeder og video

Allan Borch Madsen deltog i ARC med den danske båd Tao. Undervejs blev der taget masser af billeder og video – se dem her.

22-12-2011 13:09 - Joakim Rechnitzer


Allan Borch Madsen skriver fra Saint Lucia, kort inden turen hjemover Atlanten med fly:

Begge de danske både, der deltog i ARC, sejlede i Cruising Gruppe D, hvor der deltog i alt 19 både. Begge dansk både kom i havn på Saint Lucia, efter godt 20 døgn på vandet. Great Bear blev 14. båd i havn i gruppe D og Tao blev båd nummer 15 i havn.

Hvor stor var fisken?
Placeringen har dog en meget lille betydning for de fleste deltagere i ARC (Atlantic Rally for Cruisers) der bliver talt meget mere om ting som hvor mange og hvor store fisk hver båd fangede, eller hvor mange timer sejlede i for motor da det blev vindstille der ude.

Udbytterige seminarer inden start
World Cruising Club er arrangør af ARC og det gør de særdeles godt og professionelt. I ugen op til start var der, i Las Palmas på Gran Canaria, nyttige og udbytterige seminarer om f.eks. rig tjek, vejrforhold og rute, sikkerhed om bord og meget mere.

Mødt med rum og steel drums
Her på Saint Lucia blev hver enkelt båd modtaget af to medarbejdere fra World Crusing Club (de såkaldte "Yellow shirts") og lokale med frugt, øl og naturligvis lokal Rum, det hele krydret med musik fra steel drums.

IMG 4258
Besætningen på TAO lige inden afgang fra Las Palmas. Øverst fra Venstre - Sofie Slotsgaard, Bo Rubæk, Rie Urup, Bent Urup, Trine Urup, Allan Borch Madsen, Jonathan Slotsgaard og Line Urup.

Se flere billeder på næste side...

IMG 4270
Lokale, familie og turister tager afsked med os på havnemolen i Las Palmas.Skriv en kommentar

Alle vores læsere kan frit deltage i debatten.
Husk at holde en god, sober tone.
Læs mere om vore retningslinier her >>
Captcha plugin for Joomla from Outsource Online
 

0 Kommentarer

  

Tilmeld nyhedbrev

 

onlineabo

 

printabo

 
 
 

Udvalgte varer til vores abonnementer

 
 
 

dit link til bådbranchen

Bluebay Marine
Quantum Sail Design Groupe
Siim Båd og Motor A/S - Danmarks største bådcenter!