Frk. Meyer på farten - 100 siders magasin - online

Bådmagasinet har gennem de seneste år fulgt den hyggelige motorbåd "Frk. Meyer" på dens vej gennem Europa. Vi har samlet alle artikler i et dia af et værk. Få små 100 sider fantastisk læsning – nu elektronisk.

19-04-2012 13:10 - Redaktionen

Oplevelser, fotos og fortællinger i særklasse. Det er vel i en kort beskrivelse hvad disse "Frk. Meyer" artikler handler om.

Vi har fået så meget positiv feedback fra vores læsere, og samtlige artikler har givet en eller anden form for god feedback, og på det seneste er vi blevet opfordret til at samle artiklerne i en publikation. Det har vi nu gjort.

Er du abonnent på Bådmagasinet, enten print - online - eller web abonnent, kan du blot downloade hele sær-magasinet på 100 sider nu – hvis du ikke er abonnent, har du naturligvis mulighed for at blive det.

Læs mere om mulighederne for abonnenter - klik her.

For vores abonnenter - download artiklen som pdf - klik her.

BETINGELSER FOR DOWNLOAD: Denne artikel er beskyttet af gældende dansk lovgivning om ophavsret og leveret underlagt følgende betingelser: Det er ikke tilladt at kopiere, videreformidle eller på anden måde gengive materialet uden skriftlig tilladelse fra Bådmagasinet ApS.
  

Tilmeld nyhedbrev

 

onlineabo

 

printabo

 
 
 

Udvalgte varer til vores abonnementer

 
 
 

dit link til bådbranchen

Reese Marin  40 år med både - dit sikre valg !
Kaleche Smeden
X-Yacht