En række nye forbedringer er kommet til på baadmagasinet.dk

12.000 artikler på plads

Det går den rigtige vej. Her på baadmagasinet.dk har vi gennem den seneste tid arbejdet målrettet med at få vores site trimmet, og resultaterne begynder at vise sig. Hastigheden er markant øget – arkivet på plads, og nyt billedgalleri ser dagens lys.

19-10-2012 13:00 - Redaktionen

Næsten 12.000 artikler er nu fordelt i de gamle kategorier, så leder du efter en af Lassens Bagsider, så er alle nu at finde under kategorien, ligesom du hurtigt kan se, at vi har 338 artikler liggende under Volvo Ocean Race. Med de 3.000 artikler der er produceret siden vores nye site gik i luften for snart et år siden, ja så runder vi altså 15.000 artikler på vores site! Unægtelig et flot jubilæum og uden sammenligning den største samling af sejlsportsartikler online.

Bådmagasinets billedgalleri har fået vokseværk, og billederne kan nu opleves i en fornuftige størrelse, du skal blot dobbeltklikke på fotoet, så åbner billedet i en større lightbox. Vi lægger løbende aktuelle gallerier online fra diverse events i ind- og udland.

Artikelshoppen

Seneste udvikling her på sitet er vores artikelshop. Flere og flere ønsker at købe en enkelt artikel eller to, - et blad eller to, det har du nu mulighed for. Se vores artikelshop på http://www.baadmagasinet.dk/artikelsalg

seb

Det er nu muligt at købe artikler på Baadmagasinet.dk

Få mere ud af dit abonnement

Hvis du er abonnent på vores trykte Bådmagasinet, har du mulighed for at oprette et login, og så er alt gratis. Du kan som abonnent se vores magasiner hele to år tilbage. Så med login har du det hele lige ved hånden eller tastaturet. Find menupunktet Mit Bådmagasin og registrer dit abonnemnet - så kan du læse Bådmagasinet, hvis din computer er tændt...

Skriv en kommentar

Alle vores læsere kan frit deltage i debatten.
Husk at holde en god, sober tone.
Læs mere om vore retningslinier her >>
Captcha plugin for Joomla from Outsource Online
 

0 Kommentarer

 

Julegave 330x275

 
 

300x250

 

300

 
 
  

onlineabo

 

printabo

 
 
 

Udvalgte varer til vores abonnementer

 
 
 

dit link til bådbranchen

Princess Danmark
YachtBroker
NEILPRYDE SAILS