120 glade sejlere i samlet i Oure. Foto: Per Heegaard.

Unge stjernefrø samlet på Oure

Efterårsferien bruges for 120 unge sejlere på noget fornuftigt. De er på Oure, hvor den står på hård fysisk træning og sejlads. For nogle sejlere er der også tid til at eksperimentere med nye joller.

17-10-2012 14:30 - Trine Søe

De unge sejlere har været på efterårscampen siden i lørdags. Deltagerne ligger ikke på den lade side, dagen starter klokken 06.30 med fysisk træning og derefter morgenmad. Når sulten er blevet stillet, er det tid til teori, før deltagerne skal på vandet.

Oure

Når teorien er gennemgået, er det tid til at komme på vandet

Oure har fået fået nogle af Danmarks bedste trænere til at undervise, så deltagerne er i det bedste hænder. Flere af deltagerne er kendte ansigter som har været til OL. Sejlerne giver den maks gas på vandet - eksempelvis knækkede en norsk pigebesætning i går en ny mast på deres 49'er FX.

Tid til at eksperimentere

Flere af sejlerne benytter lejligheden til at prøve kræfter med andre joller, end dem, de har sejlet hidtil. Sveriges OL guldvinder i Starbåd, Max Salminen, har byttet Starbåden ud med en Finnjolle. Martin Boidin prøver ligeledes kræfter med den krævende finnjolle. Mens Lærke Buhl-Hansen har kastet sig over kite surfing.

Oure4

Lærke Buhl-Hansen har kastet sig over Kite Surfing

Efterårscampen for de friske sejlere slutter senere i dag klokken, og mon ikke der er nogle sejlere, der skal hjem og have sig en lille lur?

Bådmagasinets fotograf Per Heegaard lagde vejen forbi sejlernes efterårscamp i Lundeborg i går tirsdag - se de lækre billeder i Bådmagasinets Galleri.

Skriv en kommentar

Alle vores læsere kan frit deltage i debatten.
Husk at holde en god, sober tone.
Læs mere om vore retningslinier her >>
Captcha plugin for Joomla from Outsource Online
 

0 Kommentarer

 

Julegave 330x275

 
 

300x250

 

300

 
 
  

onlineabo

 

printabo

 
 
 

Udvalgte varer til vores abonnementer

 
 
 

dit link til bådbranchen

Green Sails
John Mast
Reese Marin  40 år med både - dit sikre valg !