Marex 320 Aft Cabin Cruiser har verdenspræmier på Hanseboot. Foto: Marex

Premiere på Marex 320 AFT Cabin Cruiser

Efter en kort snigpremiere af "prototypen " Marex 320 Aft Cabin Cruiser på den flydende bådudstilling i Oslo - afholdes der nu verdenspremiere på den nye Marex 320 på den store internationale bådudstilling Hanseboot fra 27. oktober til 4. november i hal 6.

26-09-2012 06:55 - Trine Søe

Det er den danske og nordtyske importør og forhandler gennem mere seksten år for de norske Marex motorbåde, Reese Marin i Aabenraa, som forestår premieren i Hamborg.

Bådhandler Henrik Reese og Servicechef Michael Hohmann fra Reese Marin har været med på sidelinjen fra starten sammen med værftets designere omkring idé og udvikling af den nye Marex 320 ACC, derfor var det også en meget stor oplevelse, da der blev inviteret til test- og prøvesejlads i Arendal Norge af prototypen i juli måned.

image

Marex 320 Aft Cabin Cruiser er også lækker indeni

Bygget til nordiske forhold

Bådens søgreb og beskaffenhed er i topklasse, den er ganske enkelt perfekt -selv i kraftig sø mærker man, at den er bygget efter de kendte norske motorbåds traditioner, hvor man til bunds kender de nordiske farvande, og derfor ikke er gået på kompromis med Marexs allerede kendte bund og skrogdesign, som har høstet mange internationale priser sidst i 2010/11 med storebroderen Marex 370 Aft Cabin Cruiser, som blev året båd i Europa og har vundet mere end otte priser og flotte tilkendegivelser fra bådmagasiner i Europa.

marex2

Marex 320 Aft Cabin Cruiser er bygget til nordiske forhold

Storebroderen Marex 370 Aft Cabin Cruiser i 2013 udgave udstilles ligeledes på Hanseboot side om side med verdenspremieren Marex 320 Aft Cabin Cruiser. To unikke motorbåde med seperat agterkahyt center cockpit og med tradionelt fast skrue system.

Data Marex 320 Aft Cabin Cruiser

Længde: 9,99 m.

Bredde: 3,30 m.

Dybgang: 1,0 m.

Vægt: ca. 5.000 Kg.

Motor alternativer: Yanmar / Volvo Diesel fra 110 - 370 HK

Sovepladser: 3+2

Siddepladser: 8 i cockpittet.

Pris: Fra 1.850.000,00 kr inklusiv moms - omfattende udstyr incl. i standad prisen. Forhandles af Reese Marin i Aabenraa.

Skriv en kommentar

Alle vores læsere kan frit deltage i debatten.
Husk at holde en god, sober tone.
Læs mere om vore retningslinier her >>
Captcha plugin for Joomla from Outsource Online
 

0 Kommentarer

 

Julegave 330x275

 
 

300

 
 
  

onlineabo

 

printabo

 
 
 

Udvalgte varer til vores abonnementer

 
 
 

dit link til bådbranchen

Reese Marin  40 år med både - dit sikre valg !
X-Yacht
Kronborg Marine Bådsalg