Arkivfoto: Mogens Hansen.

Nomineringen er lukket. Stem på din kandidat til Årets danske sejlsportspræstation

Du kan fra i dag stemme på hvem Bådmagasinet og Bella Center skal indstilles til prisen. Stem  her på sitet til højre, på den du mener stod for den bedste sejlsportspræstation i 2011.

24-01-2012 11:11 - Joakim Rechnitzer

Snart skal den sejler eller besætning, som har stået for årets bedste sejlsportspræstation i 2011, kåres. Det bliver 25. gang at prisen, der udgør et diplom for "Årets Sejlsportspræstation" samt et beløb på kr. 20.000 skænket af Bella Center A/S bliver uddelt. Prisen er indstiftet i 1987 af Dansk Sejlunion og Bella Center for at præmiere en bemærkelsesværdig dansk sejlsportspræstation udført af enten en besætning eller enkeltperson. Vinderen bliver kåret under årets store bådudstilling Både i Bella.

Hvem skal indstilles?
Både Bella Center og Bådmagasinet sidder med i den priskomité der i sidste ende vælger vinderen, men inden da skal vores bud, på sejleren eller besætningen der leverede den bedste sejlsportspræstation i 2011, indstilles. Og det bud ønsker vi begge nu, at Bådmagasinets læsere er med til at vælge.

Nominer din kandidat i kommentarfeltet
I første omgang skal du nominere den besætning eller enkeltperson der i dine øjne har gjort sig fortjent til prisen. Din nominering skriver du i kommentarfeltet med navn på sejleren/besætningen og en begrundelse for nomineringen.

Anonyme nomineringer vil ikke blive taget i betragtning!

Afstemning blandt de bedste
Flere nomineringer af den samme sejler/besætning er velkomne, da vi på redaktionen vil udvælge læsernes bedste kandidater.

Skriv en kommentar

Alle vores læsere kan frit deltage i debatten.
Husk at holde en god, sober tone.
Læs mere om vore retningslinier her >>
Captcha plugin for Joomla from Outsource Online
 

35 Kommentarer

#1 - Sendt d. 01-24-2012 - Kl. 12:08 af Nicolai Jensen
Toft for at tage to gange bronze i en OL klasse. Specielt VM hvor de startede med en tyvstart, og derfor var under maksimalt pres resten af stævnet
#2 - Sendt d. 01-24-2012 - Kl. 12:11 af Torben
Brødrene Toft - helt klart.
For deres resultater ved EM og VM og for deres konsekvente standpunkt:
Sejlsport skal først og fremmest være en leg!
  

Tilmeld nyhedbrev

 

onlineabo

 

printabo

 
 
 

Udvalgte varer til vores abonnementer

 
 
 

dit link til bådbranchen

North Sails
Volvo Penta Europe, Office Denmark
Dansk Marine Center A/S