Arkivfoto: Mogens Hansen.

Nomineringen er lukket. Stem på din kandidat til Årets danske sejlsportspræstation

Du kan fra i dag stemme på hvem Bådmagasinet og Bella Center skal indstilles til prisen. Stem  her på sitet til højre, på den du mener stod for den bedste sejlsportspræstation i 2011.

24-01-2012 11:11 - Joakim Rechnitzer

Snart skal den sejler eller besætning, som har stået for årets bedste sejlsportspræstation i 2011, kåres. Det bliver 25. gang at prisen, der udgør et diplom for "Årets Sejlsportspræstation" samt et beløb på kr. 20.000 skænket af Bella Center A/S bliver uddelt. Prisen er indstiftet i 1987 af Dansk Sejlunion og Bella Center for at præmiere en bemærkelsesværdig dansk sejlsportspræstation udført af enten en besætning eller enkeltperson. Vinderen bliver kåret under årets store bådudstilling Både i Bella.

Hvem skal indstilles?
Både Bella Center og Bådmagasinet sidder med i den priskomité der i sidste ende vælger vinderen, men inden da skal vores bud, på sejleren eller besætningen der leverede den bedste sejlsportspræstation i 2011, indstilles. Og det bud ønsker vi begge nu, at Bådmagasinets læsere er med til at vælge.

Nominer din kandidat i kommentarfeltet
I første omgang skal du nominere den besætning eller enkeltperson der i dine øjne har gjort sig fortjent til prisen. Din nominering skriver du i kommentarfeltet med navn på sejleren/besætningen og en begrundelse for nomineringen.

Anonyme nomineringer vil ikke blive taget i betragtning!

Afstemning blandt de bedste
Flere nomineringer af den samme sejler/besætning er velkomne, da vi på redaktionen vil udvælge læsernes bedste kandidater.

Skriv en kommentar

Alle vores læsere kan frit deltage i debatten.
Husk at holde en god, sober tone.
Læs mere om vore retningslinier her >>
Captcha plugin for Joomla from Outsource Online
 

35 Kommentarer

#1 - Sendt d. 01-24-2012 - Kl. 12:08 af Nicolai Jensen
Toft for at tage to gange bronze i en OL klasse. Specielt VM hvor de startede med en tyvstart, og derfor var under maksimalt pres resten af stævnet
#2 - Sendt d. 01-24-2012 - Kl. 12:11 af Torben
Brødrene Toft - helt klart.
For deres resultater ved EM og VM og for deres konsekvente standpunkt:
Sejlsport skal først og fremmest være en leg!
  

Tilmeld nyhedbrev

 

onlineabo

 

printabo

 
 
 

Udvalgte varer til vores abonnementer

 
 
 

dit link til bådbranchen

NEILPRYDE SAILS
Sejl med Søassurancen Ærø
Schultz Sejlmageri