Nimbus værftet kan "sejle" videre efter et investeringsselskab har opkøbt firmaet. Foto: Nimbus Boats

Nimbus Boats reddet af investeringsselskab

Det svenske bådeværft Nimbus Boats gik konkurs først på sommeren, men nu ser det ud til, at bådværftet bliver reddet af en ny investor. Investeringsselskabet R12 AB overtager aktiemajoriteten i Nimbus Boats, og de er klar til at investere i værftet.

19-09-2012 06:45 - Trine Søe

Motorbådsproducenten Nimbus og hele koncernen bag blev i juli måned 2012 begæret konkurs. Kravet om konkurs kom fra virksomhedens bank. Nimbus skyldte 500 svenske millioner kroner væk, da værftet blev erklæret konkurs, men ser det ud til at værftet bliver reddet af en ny investor.

Læs også: Nimbus Boats konkurs

Nimbus Boats, der har hovedkvarter i Göteborg, står bag de populære bådmærker: Nimbus, Ryd, Storebro og Paragon Yachts. Det er det svenske investeringsselskabet R12 AB, der har reddet værftet. Investeringsselskabet har købt alle aktiverne fra konkursboet og vil endda tilføre værftet ny kapital, således de populære bådmærker kan blive ved med at blive produceret.

Fokus på Nimbus Boats og Paragon Yachts

Investeringsselskabet vil dog primært fokusere på bådmærkerne: Nimbus Boats og Paragon Yachts. Direktør Magnus Andersson udtaler i en pressemeddelse: "Hovedfokuset, fremadrettet, vil være at ud videreudvikle markedet og vores forhold til de eksisterende forhandlere. Derudover vil vi styrke værftets udviklingsindsats under de to bådmærker: Nimbus Boats og Paragon Yachts. Vi er meget optimistiske med den nye mere fokuseret og omkostningseffektiv organisation og vi fortsætter opbygningen af de to brands med vores dygtige arbejdsstyrke og distributionsnet".

Magnus Andersson fortsætter som direktør indtil overtagelsen er helt på plads.

 

 

Skriv en kommentar

Alle vores læsere kan frit deltage i debatten.
Husk at holde en god, sober tone.
Læs mere om vore retningslinier her >>
Captcha plugin for Joomla from Outsource Online
 

0 Kommentarer

 

Julegave 330x275

 
 

300

 
 
  

onlineabo

 

printabo

 
 
 

Udvalgte varer til vores abonnementer

 
 
 

dit link til bådbranchen

Suzuki - Påhængsmotorer
Topdanmark - Bådforsikring til fast lav pris
Volvo Penta Europe, Office Denmark