En høfde anlægges ved Hellerup Havn for at undgå tilsanding i havnen. Foto: By & Havn.

Høfde bygges ved Hellerup Havn

Hellerup Havn - anlægsarbejdet, der skal give Hellerup Havn en ny høfde, er gået i gang. Høfden er en konsekvens af havneudvidelse af Københavns Nordhavn. Husk at få opdateret søkortet.

15-09-2012 13:00 - Redaktionen

En ny høfde bliver anlagt ud for Hellerup Havn. Den placeres cirka 30 meter nord for indsejlingen til havnen og bliver cirka 60 meter lang. Høfden skal forhindre sejlrenden ind til havnen i at sande til som følge af udvidelsen af Nordhavnen.

Læs også: Københavns havn udvider - husk at opdatere søkortet

De næste 10 år udvides Københavns Havn med ikke mindre end 10 hektar. Nordhavnen skal danne ramme om en helt ny bydel, hvor der både skal være plads boliger og erhverv. Dette er dog ikke helt uden omkostninger for sand, strøm, tangforhold langs kysten ved Hellerup. For at forbygge og afhjælpe nogle af problemerne anlægges der en ny høfde.

Området må ikke besejles

Anlægsentreprenøren er så småt i gang med at forberedelsesarbejdet til at anlægge høfden. Gule specialafmærkninger markerer området. Der må ikke sejles i det markerede område, så husk at få opdateret dine søkort. Efter planen står høfden færdig inden årets udgang. I følge plantegningerne får høfden enkelte anløbspladser, således man kan lægge til.

Skriv en kommentar

Alle vores læsere kan frit deltage i debatten.
Husk at holde en god, sober tone.
Læs mere om vore retningslinier her >>
Captcha plugin for Joomla from Outsource Online
 

0 Kommentarer

 

Julegave 330x275

 
 

300

 
 
  

onlineabo

 

printabo

 
 
 

Udvalgte varer til vores abonnementer

 
 
 

dit link til bådbranchen

Princess Danmark
ROLLY TASKER SAILS - Prisvenlige, stærke og lethåndterlige
Gori Propeller