Her er det Jesper Bank, der fortæller ved et tidligere åbent hus arrangement.

Åbent hus hos Elvstrøm Sails

Vil du have et kig indenfor på Europas største sejlloft? Du har muligheden, når Elvstrøm Sails i Aabenraa indbyder til et åbent hus arrangement første lørdag i oktober. ***OPDATERET 1. OKTOBER 2012***

10-09-2012 06:30 - Trine Søe

Den 6. oktober 2012 slår Elvstrøm Sails igen dørene op til et af de mest sofistikerede og avancerede sejllofts i verden. Dagens program bliver et mix af spændende foredrag, fremvisninger og gode muligheder for en snak om nye sejl til din båd.

Redigeret pressemeddelelse modtaget fra Elvstrøm:

Går du og drømmer om at få det optimale ud af dine sejl? Så har du mulighed for at høre meget mere om, hvordan det rent faktisk lader sig gøre, når Elvstrøm Sails holder åbent hus lørdag den 6. oktober 2012 mellem klokken 10 og 15.

Her vil William Friis-Møller (skipper på Carbon3) holde foredrag om sejl- og rigtrim. Elvstrøm Sails lægger dermed op til et eksklusivt arrangement for den fartinteresserede sejler, der ved samme lejlighed også får mulighed for at se vores topmoderne produktionsfaciliteter.

Produktionen vil være kørende denne dag, og vores gæster får dermed også en enestående mulighed for at et kig "ind bag murene" og for at se, hvordan nogle af de mest innovative laminatsejl i moderne sejlproduktion i dag, EPEX, produceres. Europas største sejlloft – Elvstrøm Sails – adskiller sig fra andre sejllofter ved at have alle kompetencer samlet på et sted.

Så uanset om en henvendelse drejer sig om design, økonomi, forsendelse, salg, udvikling eller produktion er der aldrig langt til rette medarbejder. På den måde garanteres man som kunde hos Elvstrøm Sails altid en personlig service og hurtig levering.

Og lørdag den 6. oktober 2012 vises hele det moderne sejlloft frem. Hos Elvstrøm Sails tilbyder vi vinteropbevaring af kundernes sejl. Dette og meget mere vil der være yderligere informationer om på selve dagen, ligesom der også vil være mulighed for at købe sejl til reducerede og attraktive priser, heriblandt demo-sejl, som er sejl, der enten aldrig har været brugt, eller kun har været brugt få gange f.eks. i forbindelse med en demonstrationssejlads.

Vi glæder os til at byde dig velkommen, og tag bare din familie eller vennerne fra klubben med. I finder os let, vi bor lige ved motorvejen, afkørsel 70 på adressen: Paul Elvstrøms Vej 4 6200 Aabenraa Med venlig hilsen Elvstrøm Sails A/S

Skriv en kommentar

Alle vores læsere kan frit deltage i debatten.
Husk at holde en god, sober tone.
Læs mere om vore retningslinier her >>
Captcha plugin for Joomla from Outsource Online
 

0 Kommentarer

 

Julegave 330x275

 
 

300x250

 

300

 
 
  

onlineabo

 

printabo

 
 
 

Udvalgte varer til vores abonnementer

 
 
 

dit link til bådbranchen

Bøge´s Trailer & Både - M-CENTERET i centrum af Danmark
Suzuki - Påhængsmotorer
Engstrøm Biler og Både