SAP Extreme Sailing Team i aktion tidligere på året.

Sail Racing og SAP Extreme Sailing Team indgår samarbejde

Det svenske tøjmærke Sail Racing vil styrke sin skandinaviske platform og indgår i et stærkt samarbejde med SAP Extreme Sailing Team. Aftalen gælder for de næste tre år.

30-08-2012 07:00 - RedaktionenKilde: Pressemeddelelse

Extreme Sailing Series femte event løber af stablen idag i hovedstaden Cardiff i Wales, hvor SAP Extreme Sailing Team vil være fuldt udstyret i et af verdens bedste sejlsports tøjmærker Sail Racing. Det svenske tøjmærke Sail Racing og SAP Extreme Sailing Team har indgået et treårigt tæt samarbejde.

Rasmus Køstner, grundlægger af SAP Extreme Sailing Team, co-skipper og taktiker: "Vi er meget glade for at byde Sail Racing velkommen om bord. Sail Racing er noget af det absolut bedste sejltøj på markedet, og det vil være os et privilegium at bruge i de kommende år".

Sail Racing spotter udviklingsmuligheder

Lars Bolin, Marketing Manager hos Sail Racing: "Vi er stolte over at offentligøre vores partnerskab med SAP Extreme Sailing Team. Teamet har imponeret hos fra første gang, vi mødte dem. Det er et komplet team med en stærk og kompetent organisation, der fokus hele vejen rundt om kampagnen. Samtidig udstråler SAP Extreme Sailing Team masser af aktion, high-speed og adrenalin, hvilket reflekterer vores kerneværdier. Vi har snakket om denne fantastiske type sejlsport siden vi startede vores brand".

sailracing

SAP Extreme Sailing Team og Sail Racing har indgået en samarbejdsaftale

Sail Racings strategi er i nærmeste fremtid at ekspandere til nye markeder, hvor Danmark er deres næste mål – det er en langvarig strategi vi har for at sikre vækst ved at vinde nye givende markedsandele. Sail Racing vil sikre sig succes ved at forhandle med de stærkeste detailhandlere på markedet. Missionen er, at Sail Racing skal være lige så stærke på det danske marked, som vi er i Sverige og Norge. Vi tror på SAP Extreme Sailing Team vil styrke vores brand særligt i Danmark.

Ud over det grundlæggende sponsorsamarbejde vil SAP Extreme Sailing Team blive en vigtig del af Sail Racing produktudvikling.

Las Bolin: "Vores test teams har altid være ufatteligt vigtige for os. Vi involverer nogle af verdens bedste sejlere fra flere forskellige bådtyper i vores produktudvikling – uden deres uvurderlige input vil det være umuligt at udvikle det bedst anvendelige sejltøj og opretholde Sail Racings position som verdensklasse brand".

Jes Gram-Hansen, medstifter af SAP Extreme Sailing Team, co-skipper og styrmand: "Vi ser frem til vores samarbejde med Sail Racing, og det bliver en god udfordring at være med til at udvikle verdensklasse sejltøj".

Fakta om Sail Racing

Sail Racing laver innovative produkter i tekniske og holdbare stoffer med funktionelle detaljer, hvilket giver en nyskabende høj mobilitet, åndbarhed og komfort i et af verdens mest krævende sportsgrene.

Sail Racing har arbejdet for nogle af verdens mest succesfulde sejlsportsevents som Volvo Ocean Race og Nokia Oops Cup. Tøjmærket har også samarbejdet med det Svenske Americas Cup Victory Challenge Team, the Audi/Q8 Team Racing og TP52 i Audi Med Cup samt ISAF World Match Racing Tour.

Sail Racing er præsenteret i Sverie, Norge, Finland, Japan, Holland, Belgien, Australien og New Zealand. Ekspanderingen forsætter med stabil udvikling, hvor Sail Racing nu fokuserer på opbyggelsen af retail konceptet 'Sail Racing Club House' i Skandinavien og en ny platform for verdensomspændende online distribution.

Fakta om SAP Extreme

SAP Extreme Sailing Team blev grundlagt af Jes Gram-Hansen og Rasmus Køstner i 2011. De repræsenterer sammen med resten af besætningen nogle af verdenens absolutte bedste sejlere. De har erfaring fra Americas Cup, Volvo Ocean Race samt vundet en solid række Europa- og Verdensmesterskaber. SAP Extreme Sailing Team har et meget erfaren onshore team, ledet af den garvede, Commercial Manager, Ole Egeblad. Teamet deltager i den globale Extreme Sailing Serie. Denne weekend sejler teamet årets femte event i Extreme Sailing Serien i Cardiff.

Skriv en kommentar

Alle vores læsere kan frit deltage i debatten.
Husk at holde en god, sober tone.
Læs mere om vore retningslinier her >>
Captcha plugin for Joomla from Outsource Online
 

7 Kommentarer

#1 - Sendt d. 08-31-2012 - Kl. 08:11 af Chistian Andersen
Slette grundet useriøst person angreb, red.
#2 - Sendt d. 08-31-2012 - Kl. 08:31 af Anders Mathiasen
Slettet grundet personligt useriøst angreb, red.
  

Tilmeld nyhedbrev

 

onlineabo

 

printabo

 
 
 

Udvalgte varer til vores abonnementer

 
 
 

dit link til bådbranchen

Nordship Yacht
X-Yacht
Kronborg Marine Bådsalg