Området bliver superlækkert, når det står færdigt. Foto: Vejle Kommune

Vejles sejlere får nyt klubområde

Vejle - et 2400 kvardratmetet stort område på Nordhavnen i Vejle skal blive til en ny bydel og et nyt klubområde for lystbådehavnens brugere. Dermed får Sejlklubben Neptun og Vejle Motorbådsklubs nye lokaler i første række til fjorden.

29-08-2012 15:30 - Trine Søe

Ombygningen af lystbådehavnen er en del af et større projekt, der gør den østlige del af Vejle Nordhavn til en ny bydel. Det betyder også, at faciliteterne og lystbådehavnens klubhus bliver topmoderne.

En klubø

En helt ny ø monteret på pæle skal i løbet af de kommende år bygges for enden af nordkajen i Vejle. Øen kommer blandt andet til at huse Sejlklubben Neptun og Vejle Motorbådsklub. Den nye ø bliver placeret længere mod nord end de nuværende klubområder på lystbådehavnen.

vejle2

Plantegning over projektet

God plads

Når området står færdigt, får Vejle Lystbådehavn plads til cirka 650 både op 60 fod. Lystbådehavnen bliver bygget med en 6,5 meter bred hovedadgangsbro, hvor havnens brugere kan køre i bil ud til flydebroerne for af- og pålæsning. Der er med andre ord tænkt over, at der skal være god plads på havnen.

Vejle Lystbådehavn har mange aktiviteter og er blandt andet hjemsted for konceptet Sejl og Studér. Det er Sejlklubben Neptun, der tilbyder studerende fra lokale gymnasier, erhvervsskoler og seminarer pladser på sejlerhold. Du kan læse meget mere om Sejl og Studér i den seneste udgave af Bådmagasinet.

Køb online udgave - Du kan læse Bådmagasinet, hvorfra i verden du har lyst, det eneste det kræver er en computer og en internetforbindelse.

Køb iPad magasin - Læs Bådmagasinet på din iPad. iPad magasinet downloades som pdf, der kan gemmes i iBooks app'en på din iPad.

Skriv en kommentar

Alle vores læsere kan frit deltage i debatten.
Husk at holde en god, sober tone.
Læs mere om vore retningslinier her >>
Captcha plugin for Joomla from Outsource Online
 

2 Kommentarer

#1 - Sendt d. 08-30-2012 - Kl. 10:09 af Tommy Laursen
Ja et byggeri uden sjæl, når man nu skulle til at lave et nyt byggeri kunne man godt have valgt en byggestil der har en maretim sjæl og ikke et byggeri der høre til i et industriområde.
Det bliver ikke grunden til at man sejler helt ind til Vejle.
#2 - Sendt d. 08-31-2012 - Kl. 10:50 af Thomas Hernø
Det skal nok blive festligt at komme til jollestævne, hvor der plejer at være et mylder af forældre og trænere med store trailere med joller og følgebåde, og sjældent den store vilje til samarbejde, eller evner i at manøvre rundt med trailere.

Jeg synes det det flot vd første øjekast, men funktionalitet og logistik er vel vigtigere end udseende i en havn? Eksisterende havne er ofte organiseret kaos, og det er måske vigtigt at tænke ind i nybyggerier, at der skal afsættes plads til lidt rod og ikke organiseret udfoldelse.
  

Tilmeld nyhedbrev

 

onlineabo

 

printabo

 
 
 

Udvalgte varer til vores abonnementer

 
 
 

dit link til bådbranchen

Djurs Polstring Nyt til din båd.
Risbjerg
Green Sails