Over 7.500 mennesker lagde vejen forbi Egå Marina i weekenden. Fotos: Trine Søe & Lennart Madsen

Velbesøgt messe i Egå

Weekendens varme og høje sol fik ikke folk til at blive hjemme fra den flydende bådmesse i Egå. 7.500 mennesker kom i løbet af weekenden forbi de udstillede både og stande i Egå.

21-08-2012 12:20 - Trine Søe

Bådmessen i Egå var godt besøgt - 7.500 lyder det officelle tal på. Vi vurderer dog, at lidt flere mennesker besøgte udstillingen, da ikke alle besøgende fik et nummer ved indgangen. I år kunne man endda vinde fine præmier på indgangsbilletten, der var gratis.

"De besøgende kom faktisk fra hele Danmark. Vi har endda haft folk, der er kørt fra Sjælland for at opleve den flydende bådudstilling. Så alt i alt kan jeg ikke være andet end tilfreds", udtaler Michael Floor, der står bag bådmessen sammen med Egå Sejlklub.

Aktiviter for alle

Der var også gjort meget for, at bådmesen var for alle aldre. Der var hoppeborg og oppustelig bolde i et flydende bassin for de mindste. Begge dage var der faldskærmsudspring, hvor springerne havde et sponseret flag med ned i hånden. Søndag var der demonstration af en redningshelikopter, hvor man reddede en person op af vandet.

helikopter

Redningsaktion ved Egå Marina

To Bavaria B/one med besætninger sejlede matchrace begge dage, hvor publikum kunne følge sejladserne fra molen. Var man mere til jazz, øl og pølser kunne det nydes i en fin krog med udsigt til havnen.

pølser

Der var godt gang i øl og pølsesalget

Generelt var bådmessen godt besøgt af det lidt yngre publikum med mindre børn, der var meget intereseret i at kigge på bådene i havnebassinet.

bådmesse

Mange forhandlere havde travlt med at vise bådene frem

De forskellige bådudstillere, vi snakkede med, var meget glade og tilfredse med bådmessen. Flere udstillere fremhævede, at den gratis entré var en af grundene til succesen.

Se Bådmagasinets store galleri fra bådmesse i Egå her.

Skriv en kommentar

Alle vores læsere kan frit deltage i debatten.
Husk at holde en god, sober tone.
Læs mere om vore retningslinier her >>
Captcha plugin for Joomla from Outsource Online
 

0 Kommentarer

  

Tilmeld nyhedbrev

 

onlineabo

 

printabo

 
 
 

Udvalgte varer til vores abonnementer

 
 
 

dit link til bådbranchen

Limbo Både I/S
Siim Båd og Motor A/S - Danmarks største bådcenter!
ShipShape