Flydende bådmesse i Egå Marina i weekenden.

Flydende bådmesse i den kommende weekend

Fra på fredag og til og med søndag er der flydende bådmesse i Egå Marina ved Aarhus. Det er anden gang, at havnebassinet i Egå fyldes op af motor- og sejlbåde. Havneområdet har flere telte med gode tilbud.

15-08-2012 14:50 - Trine Søe

Foreløbig tyder det på høj sol og varme over Aarhus, når Egå Marina på fredag åbner til årets flydende bådudstilling. Bådudstillingen byder blandt andet på både motor- og sejlbåde, der bliver udstillet langs broerne i Egå Marina. Derudover er der opstillet telte på havneområdet med forskellige udstillere - du vil blandt andet kunne møde Bådmagasinet.

Sejlklubben støtter op

Egå sejlklub er ligeledes gået ind i bådmessen for fulde sejl, og de sørger for lang rækker events gennem hele bådmessen. I havnebassinet kommer der til at foregå forskellige aktiviteter, og det er muligt at prøve kræfter med kajak, SUP og vandscooter. Det er også muligt at få en sejltur i den nye Bavaria B/one.

havnebassin

Der kommer til at være forskellige aktiviteter i havnebassinet

Bådmessen er åben fra fredag den 17. august 2012 fra klokken 12.00-18.00 og i weekenden fra 10.00-18.00 begge dage. Der er gratis entré og parkering ved marinaen.

Se mere her - www.flydendebaadmesse.dk

 

 

 

Skriv en kommentar

Alle vores læsere kan frit deltage i debatten.
Husk at holde en god, sober tone.
Læs mere om vore retningslinier her >>
Captcha plugin for Joomla from Outsource Online
 

0 Kommentarer

  

Tilmeld nyhedbrev

 

onlineabo

 

printabo

 
 
 

Udvalgte varer til vores abonnementer

 
 
 

dit link til bådbranchen

ShipShape
Raymarine
Kolding Marinecenter - 1.300 kvm med bådudstyr