Ny kortplotter fra Raymarine kommer i handlen til efteråret. Foto: Raymarine

Ny plotter fra Raymarine

Raymarine kommer med en ny kortplotter/fishfinder, der kommer på det danske marked til efteråret. Raymarine A65 er tiltænkt motorbåde eller mindre sejlbåde.

20-07-2012 07:00 - Trine Søe

Raymarine lancerer en ny kortplotter A65 med berøringsskærm. Der er tale om en kompakt multidisplay skærm, der har en 5,7' tommers skærm. Skærmens opløsning er på 640x460 pixels og er selvfølgelig i farver. Selve boksen måler kun 16,5 cm x 14,4 cm. Plotteren, skulle efter Raymarines oplysninger, kun trække 9 watt på fuld lysstyrke, eller under 1 amp på et 12 volts batteri.

Logisk brugerflade

Raymarine A65 er udstyret med Raymarines seneste brugerflade kalder Lighthouse. Lighthouse gør det nemt og enkelt at navigere i plotterens mange muligheder. Plotterens sprog kan selvfølgelig indstilles til dansk. Plotteren kan også styres med en lille fjernbetjening, som man montere i nærheden af roret eller rattet. Fjernbetjeningen snakker sammen med A65 via bluetouth. Derudover taler Raymarine A65 selvfølgelig sammen med andre instrumenter ombord via NMEA 2000.

Navigationsprogrammet Navionics Silver følger med Raymarine A65, der også har indbygget GPS. Prisen på Raymarine A65 er endnu ikke offentliggjort.

Skriv en kommentar

Alle vores læsere kan frit deltage i debatten.
Husk at holde en god, sober tone.
Læs mere om vore retningslinier her >>
Captcha plugin for Joomla from Outsource Online
 

0 Kommentarer

  

Tilmeld nyhedbrev

 

onlineabo

 

printabo

 
 
 

Udvalgte varer til vores abonnementer

 
 
 

dit link til bådbranchen

Risbjerg
Raymarine
Fribord- Udstyr til dig og din båd