BB – en legende lever videre

BB10 Meteren genopstår: Vejle Yacht Service har overtaget de legendariske ringe med BB til produktion af Drager, og sætter igen BB 10 Meteren i produktion.

16-07-2012 09:14 - Redaktionen-SøøvKilde: Pressemeddelelse

Vejle Yacht Service har altid været kendt for kvalitetshåndværk inden for bygning af drager. Siden 2006 har det velrenommerede bådværft bygget nogen af de hurtigste drager under navnet Royal Dragon, der nu kommer til at hedde BB Dragon.

Vejle Yacht Services ejer, Thomas Egeskov, blev i sin tid udlært som bådebygger hos netop Børresens Bådebyggeri. Derfor betragter Thomas Egeskov det også som en ære, at han nu kan være med til at bevare og videreføre en af de mest legendariske og succesrige sejlsportsmærker i verden. Samtidig får han mulighed for at relancere den graciøse klassiker BB 10 Meteren.

De første nye BB 10 Meter-både vil blive sat i produktion i den nære fremtid, og forventes at kunne leveres til sæsonen i 2013.

Har på forhånd loddet interessen.

»Nu har vi jo kun kunnet tale med få sejlere om projektet, for at undersøge om det vil være bæredygtigt. Og den positive respons vi har fået lover godt. Klassen i sig selv er meget aktiv og er således en af de klasser, der mønstrer flest både ved DM. Desuden har der vist sig en interesse fra Schweiz og Tyskland, hvor 10 Meteren fortsat er en yndet båd til sø-sejlads.«

Respektfuld fornyelse

Vejle Yacht Services ejer fortæller, at nyproduktionen af BB 10 Meteren vil blive opdateret på en række punkter.

»En væsentlig pointe er, at vi respekterer designet på de eksisterende 10 Metere, samtidig med vi kommer med flere diskrete forbedringer, dels for at få en fornyelse og dels for at få forenklet produktionen. Det har vi stor erfaring med fra Dragen. Vi forventer derfor, at 10 Meteren kan lande på en attraktiv pris,« siger Thomas Egeskov.

Produktionen hos Vejle Yacht Service er desuden blevet udbygget med eget riggerværksted. Dermed vil den kendte BB dragemast med dråbe-profil blive produceret af Vejle Yacht Service. Det gælder også mast og rig til BB 10 Meteren.

Frank Berg_ROYAL_DRAGON

Dragen er nok den smukkeste båd på vandet, og nu sikre Vejle Yacht Service at de fortsat produceres med det kendte BB logo.

Udover Drager og BB 10 Metere vil Vejle Yacht Service fortsat producere inrigger robåde og levere reservedele. Vejle Yacht Service vil naturligvis også fortsat udføre reparationer og vedligehold af klassiske sejlbåde såvel som optimerede racere – alt sammen som traditionsbunden dansk håndværk.

Samarbejdet med Børresen Bådebyggeri fortsætter, således at Børresen fremadrettet vil fungere som salgsagent for de BB producerede både.

Se mere på Vejle Yachts Service nye site her

Skriv en kommentar

Alle vores læsere kan frit deltage i debatten.
Husk at holde en god, sober tone.
Læs mere om vore retningslinier her >>
Captcha plugin for Joomla from Outsource Online
 

0 Kommentarer

  

Tilmeld nyhedbrev

 

onlineabo

 

printabo

 
 
 

Udvalgte varer til vores abonnementer

 
 
 

dit link til bådbranchen

Siim Båd og Motor A/S - Danmarks største bådcenter!
Aalborg Yachtbureau
Nordship Yacht