DM Folkebåd: Deltager måtte udgå efter kollision

Der bliver sejlet tæt ved årets DM i Folkebåd. I går kostede det Per Buch fra Kerteminde et ror... ikke bare et ror, men et nyt ror der har kostet mange timer og mange tusinde kroner.

06-07-2012 06:27 - Søren ØverupKilde: Stævneleder Erik Medelby Andersen

Gårsdagens uheldig var tilsyneladende en hændelse hvor de 2 kolliderende både ikke havde set hinanden i mylderet af sejlbåde på kryds og tværs.

Per lå på bagbord, og den styrbords båd forsøgte at falde bagom for at undgå kollisionen, men ramte teaklisten ca. 20 cm fra hækken og forsatte med at ramme det hængslede ror, så det brækkede. Slut på stævnet for Per og besætning, der blev slæbt i havn af stævnelederen selv: "Vi leverer en udstrakt service", som stævnelederen udtrykte det!

Endnu en dag med forrygende vejr, hvor østenvinden stod stabilt omkring de 6-7 m/s, og banelederens sorte flag holdt de fremadstormende folkefræsere bag startlinien.

Søren Kæstel fra Skælskør fortsætter sine flotte placeringer fra i går, og placerede sig i dag som nr. 3 og 5 i dagens to sejladser. Det er stabilt sejlet i det stærke felt, og det bringer ham suverænt i spidsen halvvejs i stævnet.

Resultaterne kan ses her

Men dagens strabadser er endnu ikke slut: Efter moleøl og middag venter øl smagning!

Skriv en kommentar

Alle vores læsere kan frit deltage i debatten.
Husk at holde en god, sober tone.
Læs mere om vore retningslinier her >>
Captcha plugin for Joomla from Outsource Online
 

0 Kommentarer

 

Er du abonnent - login for at læse artiklen

  

Tilmeld nyhedbrev

 

onlineabo

 

printabo

 
 
 

Udvalgte varer til vores abonnementer

 
 
 

dit link til bådbranchen

Princess Danmark
Kolding Marinecenter - 1.300 kvm med bådudstyr
Green Sails