Palby Brandsø Rundt 2012 - Nyt tiltag for mindre båd klasser, et mini-mesterskab

Når Brandsø Rundt afvikles til september, vil det være med et nyt tiltag der skal tiltrække flere både. Middelfart Sejlklub har indgået et samarbejde med Palby Marine og Gill der skaber en cup for de lidt oversete båd klasser, Palby Gill Cup.

04-07-2012 12:06 - Redaktionen

Palby Marine og Middelfart sejlklub har indgået et samarbejde i forbindelse med at skabe et nyt og spændende tiltag for sejlerne. Palby Brandsø Rundt er en populær kapsejlads blandt sejlere og har derfor været et naturligt udgangspunkt for at skabe et nyt unikt tilbud.

Palby Brandsø Rundt og Middelfart sejlklub står foran afviklingen af den 49. Brandsø Rundt. Kapsejladsen afvikles den første weekend i september, den skydes i gang lørdag den 1. september kl 10:00. Et samarbejde som Middelfart Sejlklub ser meget frem til. Palby Marine vil være på havnen med deres store trailer under afviklingen af kapsejladsen. Her vil man kunne købe Gill sejlertøj samt diverse tilbehør.

Først og fremmest er Palby Brandsø Rundt kapsejlads, men det er i høj grad også fællesskab og hygge. Lørdag morgen vil der være morgenmad, delvist sponsoreret af brød-om-bord.dk, og om aftenen er der mulighed for sejlermiddag i klubhuset. For udenbys både er der gratis bådplads i Middelfart marina fra fredag til søndag. Der er altså god mulighed for, at mødes med gamle venner og konkurrenter i en af årets sidste store kapsejladser, både på vandet og i land.

Ligesom de sidste par år er der 2 baner. En bane for både der deltager med målerbrev, og en mindre "familie bane" til dem, som normalt ikke deltager i kapsejlads, og derfor ikke har målerbrev.

Det nye tiltag - et "mini" mesterskab

Palby Marine og Gill har sammen skabt Palby Gill Cup. Cuppen er en udvidelse af Palby Brandsø Rundt, hvor man udnytter 2 lokale sejladser til at skabe et tilbud til alle bådklasser. Om lørdagen sejles der distance sejlads, i form af Palby Brandsø Rundt, ca. 25 sømil - og om søndagen afvikles der 2 sejladser på op/ned baner i Skærbæk's Fjord Race.

Sammensætningen af de to arrangementer danner rammen for Palby Gill Cup. Et "mini-mesterskab" der giver de klasser, der ikke selv har et mesterskab, muligheden for at mødes og prøve kræfter med hinanden i både distance og bane sejlads over en enkelt weekend.

S-B-K's Fjord Race er et ideelt samarbejde, da sejladsen ligger dagen efter Palby Brandsø Rundt. Deltagere der overnatter i Middelfart vil om søndagen kun skulle sejle ca. 3.5 sømil til Skærbæk for at deltage. Der er intet krav om, at man skal deltage i begge sejladser, men for at være med i cuppen, og komme i betragtning til at vinde præmier knyttet til denne, skal man deltage i begge. Cuppen bliver en realitet, når der er minimum 5 både af samme type tilmeldt begge sejladser.

For mere information, indbydelse, tilmelding mm. se mere her

Skriv en kommentar

Alle vores læsere kan frit deltage i debatten.
Husk at holde en god, sober tone.
Læs mere om vore retningslinier her >>
Captcha plugin for Joomla from Outsource Online
 

0 Kommentarer

  

Tilmeld nyhedbrev

 

onlineabo

 

printabo

 
 
 

Udvalgte varer til vores abonnementer

 
 
 

dit link til bådbranchen

Dansk Marine Center A/S
Limbo Både I/S
Suzuki - Påhængsmotorer