Ny udgave på gaden

I juli nummeret af Bådmagasinet kan du blandt andet læse om gratis søkort fra Krak - nu kan du få gratis elektroniske søkort om bord på din båd. Vi er også på besøg i Sejlmageren Fru Barners kælder, hvor det er som om at tiden bliver spolet 100 år tilbage.

28-06-2012 06:30 - Trine Søe

Du kan også læse mere om Danmarks OL sejlerlandshold, der er en god blanding af medaljehåb og lærlinge. Få et overblik over de danske sejlere. Vi bringer også et interview med sportschef Thomas Jakobsen.

To store omfattende bådtests af motorbåden Marex 350 CC Open Lounge og sejlbåden Bavaria Vision 46. I temaet Både for enhver kigger vi nærmere på den svenske klassikere Storö 34 - der er en charmerende og populær motorbåd, der kan ervherves til rimelige penge.

Få gode råd om hvordan du håndtere stress og kriser om bord. Forberedelse, åben dialog og god ledelse kan styre dig godt igennem kriser og stressende manøvre.

Læs om 67 årige Jørgen Lindhardtsen, der stadig er en passioneret OK jollesejler. Han skal med til dette års VM i Vallensbæk.

Hyg dig med langturssejleren Marie Johansens sidste afsnit i serien Mad om bord, der giver gode råd om, hvordan du kan spise dig udenom eller gennem søsyge. Få både de gode råd og opskrifterne.

Læs også om nye både: Jeanneau's Cap Camarat, Brig Eagle 580, BWA 22 Sport GT, Marex 320 AFT Cabin Cruise og Frauscher 686 Lido. Endelig er mere end 300 både til salg i Bådmagasinets bådmarkedet.

Køb online udgave - Du kan læse Bådmagasinet hvorfra i verden du har lyst, det eneste det kræver er en computer og en internetforbindelse.

Køb iPad magasin - Læs Bådmagasinet på din iPad. iPad magasinet downloades som pdf, der kan gemmes i iBooks-app'en på din iPad.
 

Julegave 330x275

 
 

300x250

 

300

 
 
  

onlineabo

 

printabo

 
 
 

Udvalgte varer til vores abonnementer

 
 
 

dit link til bådbranchen

First Marine Lystfartøjsforsikring
Shipcenter
Topdanmark - Bådforsikring til fast lav pris