Vordingborg Kommune ejer nu hele Klintholm Havn, inklusiv marinaen.

Klintholm Marina købt af Vordingborg Kommune

Uden overhovedet at byde blev Vordingborg Kommune i går ejer af Klintholm Marina ved anden tvangsauktion i fogedretten i Nykøbing Falster.

21-06-2012 15:30 - Trine Søe

Vordingborg Kommune er ny ejer af Klintholm Marina. Kommune tilbød i første budrunde 3.250.000 kroner for marinaen, hvilket kurator anså som for lavt. Derefter blev ny budrunde iværksat, men ingen andre ønskede at byde på Klinthom Marina. Da der ikke blev fremsat andre bud i anden budrunde, var det det højeste bud fra første auktion, der var gældende, og derved er Vordingborg Kommune ny ejer af Klintholm Marina.

Havnen skal på rette kurs igen

Kommunen har allerede planer for, hvad der skal ske med Klintholm Marina. Nu sættes alle sejl til for at få marinaen op at køre for fuld kraft igen efter flere års misligholdelse. Klintholm Marina har omkring 200 pladser, og de samles nu under ét sammen med erhvervshavnen Klintholm Havn, der også ejes af Vordingborg Kommune. Lystsejlere er således velkomne i begge havne.

Formand for Vordingborg Kommunes teknikudvalg Søren Nybo udtaler til Bådmagasinet: "Det vigtigste lige nu er, at vi får marinaen til at fungere. Vi har allerede ansat en ordentlig havnefoged til at yde god service, og én som ikke overfalder marinaens gæster verbalt. Vi har også indledt arbejdet med at for lavet toilet og badeforholdene på havnen. Målet er, at kvaliteten skal løfte sig, og havnen igen skal blive attraktiv at anløbe".

Klintholm Havn bliver brugt af mange lystsejlere hvert år, og er et perfekt udgangspunkt, hvis man vil sejle videre til eksempelvis Bornholm eller Sverige.

Skriv en kommentar

Alle vores læsere kan frit deltage i debatten.
Husk at holde en god, sober tone.
Læs mere om vore retningslinier her >>
Captcha plugin for Joomla from Outsource Online
 

0 Kommentarer

 

Julegave 330x275

 
 

300

 
 
  

onlineabo

 

printabo

 
 
 

Udvalgte varer til vores abonnementer

 
 
 

dit link til bådbranchen

Marineland
ShipShape
X-Yacht